Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, September 2, 2008

Ellen1974 woog op het moment van schrijven 104.80 kg (bmi: 37.13).

ZOOOOOOOO, een dikke vette streep onder de afgelopen maanden

De kilo's zijn er aan gevlogen de afgelopen maanden .... Maar weet hoe het komt :nietok:en weet dus ook dat ik ze er zo weer af heb. 3 maanden niet gesport:crosstrainer:, veel te weinig gedronken :waterdrinken: en eigenlijk nergens op gelet met eten. Helemaal fout en de :weegschaalrose: heeft me er ook voor gestraft.Ik heb het er verder niet over, heb mijn blik op naar voren gericht en ben weer geheel gemotiveerd !!!!

En die motivatie is er met name ook, omdat ik in januari ( als het goed is) geopereerd word. Aangezien ik zoveel af ben gevallen, heb ik last van teveel huid bij mijn buik en een voorgevel die ingestort is :tl|:
:a:l een hele tijd liep ik met de gedachte naar een plastisch chirurg te gaan en heb me zowel in een buikwandcorrectie als in een borstverstevigende operatie verdiept. :b:egin juli ben ik naar de plastisch chirurg geweest en zij stond er geheel achter. :e:chter zij was wel erg streng wat gewicht betreft..... ik ben 1.70 lang en ze wil dat ik dus ook 70 kilo weeg :eek: :d:at vind ik zelf geen mooi gewicht bij mezelf hoor. Dan ga je het heel erg in mijn gezicht zien. :m:aar goed .... ze wil totaal geen risico's lopen bij de operaties (ws beiden tegelijk) en dus zal ik 70 kilo moeten wegen. :e:N DAT GAAT ME DUS LUKKEN !!! (nadien naar de 73 kilo toe)
:i:k hoor al menigeen zich afvragen of het door de verzekering betaald wordt ...... NEE, helemaal NIKS !!! :h:et is dus ontzettend veel :geld:, maar ik wil het zo graag !!! :s:ponsoren mogen natuurlijk altijd een bijdrage leveren op het volgende banknummer hoor 386754861 hahahahaha :haha::i:n kleding zie je niet veel van mijn buik hoor
(behalve m'n zwemband :( ) maar als ik naakt voor de spiegel sta ..... dan wordt ik niet blij :(

:m:aar goed, ik moet dus naar de 70 kilo toe en dat wil ik in december wegen, want dan moet ik weer voor gesprek naar de plastisch chirurg.

:d:ussssssssssssss :e:llen is er weer hoor en gaat er weer tegenaan !!!

:liefs: :e:llen

September 2, 2008 om 07:38
Nou zus...zal ik dan maar weer eens even in je dagboekje schrijven!!
Het is jammer van de kilo´s die erbij op zijn gekomen:-|, maar die gaan er, + de rest natuurlijk, weer helemaal af!:jippie:
En dan naar de 70 kilo...pff... denk inderdaad ook dat het wel erg weinig zal zijn voor bij je lichaam, maar ja, je moet het er maar even mee doen. En wie weet valt het reuze mee en ben je een super lekker ding straks!! :babe03:
(al ben je dat NUTUURLIJK nu ook al wel hoor, haha)

Ik hoop voor je, maar daar ben ik niet zo bang voor, dat het nu weer helemaal gaat lukken en dat je weer helemaal super trots op jezelf kan zijn als je volgende week weer op die weegschaal staat.:weegschaalrose:

Heel veel succes,:1:

knuffel van Mel
K12
September 2, 2008 om 10:58
Dat is een mooi streven toch!! Als ik het geld had voor zo'n operatie zou ik zeker zorgen dat ik op gewicht kom!!! En omdat het zoveel geld kost heb je gelijk een goede motivatie om op gewicht te blijven.
Heel veel succes dus!

Motto: niks smaakt zo lekker als slank zijn!
September 3, 2008 om 04:06
lievie, weer ff de knop om, ik heb de knop ook gevonden en ben 11 kilo afgevallen, ik wil met mijn verjaardag onder de 100, dus meot er ook nog even tegen aan!!!

we gaan weer samen, jij en ik!!!!

zet hem op!!!!

xxxx irm
September 5, 2008 om 09:26
Hi, bedankt voor je reactie in mijn dagboekje.

haha, en dat uitgerekend jij mij een compliment moet komen geven zeg. Ik kan alleen maar dromen van zoveel afvallen. uh... als ik nu nog bijv. 25 kg. zou afvallen zou ik nog maar.... 47 kilo wegen. das dus echt te weinig en voor mij een signaal dat jij van heel ver bent gekomen.

Je hebt nu wel in recortempo een karrevracht aan voedsel naar binnen zitten stouwen dat er weer allemaal af moet, begrijp ik uit je dagboekje.
pfff zal pittig worden meid:kapot:
Maar je heb nu wel een heel mooi doel voor ogen. En dat lijnt toch iets prettiger lijkt me.
Succes met deze laatste, belangrijke ronde. Ik denk overigens dat die 10 kilo er vrij snel af zullen gaan hoor. Het zijn toch allemaal redelijk verse kilo's, die nog niet helemaal ingeburgerd zijn op en in je lijf. Die kiezen heel snel eieren voor hun geld.
:yougogirl:

:pianopiano:
September 8, 2008 om 15:20
Succes en knap dat je doorzet.
Hopelijk kun je straks weer tevreden voor de spiegel staan.

Groeten Mirjam
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan