Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, September 2, 2008

Mamasju woog op het moment van schrijven 81.00 kg (bmi: 25.00).

Na een dipje van bbq's en uit eten gaan nu weer volop er tegenaan. Nog 3 kilo voordat we op ons oude gewicht van voor de bevalling zitten. Dat nu eerst maar eens als tussenstreefdoel neerzetten.
Dus de doeltjes:
8 sept: 79.5 kg. = 79.00 kg geworden :whoepie:. Maar had wel 77.00 kunnen zijn, want dat woog ik vrijdag en zaterdag. Maar ja een etentje en en verjaardag deden mij zwak wezen. Nu weer volop er tegenaan.
15 sept: 78.5 kg. = ik heb geen idee, niet gewogen. Want met een bbq en een feestje was het 3x niks met afvallen. Dus vandaag weer gestart (bekend probleem voor mij: feestje = alle principes overboord), feestjes zijn op dus we gaan weer!. Etentej morgen gaat niet door, dus ik ga sporten (goeie vervanging lijkt me), ik zal daarna toch maar even de weegschaal op gaan :-(.
18 sept: 78 kg.
18 september heb ik een etentje, doel is om dan in ieder geval weer op m'n oude gewicht te zitten.

Dus deze :kg::kg::kg:
Moet worden :lintje::lintje::lintje:September 15, 2008 om 03:54
Hoi Mamasju,

Ik kwam je tegen in het mama's die afvallen-clubje en wou je even succes komen wensen. Ikzelf geef ook nog borstvoeding en ben ondertussen ook met gewoon een gezondere levensstijl aan te nemen mijn zwangerschapskilo'tjes + enkele extra kwijt.
Je bent trouwens toch al flink afgevallen. Vier kilo op een dikke maand tijd is echt supergoed gedaan!
Veel succes nog!

:nique6:
September 18, 2008 om 03:09
Hoi Mamasju,

Mijn grootste valkuil zijn ook die feestjes en recepties, dan vergeet ik vaak mijn persoonlijke regeltjes. En achteraf heb ik het dan ook moeilijker om terug op het rechte pad te komen. Dit najaar zal ik op mijn tanden moeten bijten, want op de agenda staan nu al 2 verjaardagsfeestjes, 1 etentje met de familie, 2 trouwfeesten en 5 kraambezoeken. Met daarna natuurlijk de feestdagen. Veel plezier trouwens vandaag op het etentje, ik heb vandaag een receptie op het werk. Ik heb me alvast voorgenomen om enkel voor de gezonde hapjes te gaan en de chips en borrelnootjes te mijden.
Je bent wel snel voor een tweede kapoen gegaan, hé. Lijkt me ontzettend leuk, maar ook enorm vermoeiend. Moesten we niet aan het verbouwen zijn, zou een tweede kapoen bij ons ook al welkom zijn, maar hoogzwanger of met een kleine baby in het stof zitten, spreekt me niet zo aan.
Veel succes om die laatste zwangerschapskilo'tjes klein te krijgen!

:nique6:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan