Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, September 2, 2008

Plant woog op het moment van schrijven 63.80 kg (bmi: 21.57).

Wat een heerlijk weekend was dat!
Ik heb nog steeds vrij, maar we hadden een teamuitje. Dus collega's al wel weer gezien. Het teamuitje bestond uit een uur solex rijden. (Had nog nooit op een brommer gereden). Dat was geweldig leuk. Mooi weer, gezellige mensen. Daarna had een leerling, die ook nog kok is, voor het eten gezorgd.
Ik durf met grote zekerheid te zeggen dat ik nog nooit zo veel heb gegeten.
Allerlei soorten vis, salades, carpaccio, grill, fruit, ijs. En prachtig uitgestald. Niet alleen een feest om te eten, maar ook om naar te kijken.
Zondag durfde ik dus echt echt echt niet op de weegschaal. Wel heb ik nog een rondje van ongeveer 3 km. gerend. Dit ging lekker en geen last. 's Middags nog een fietstocht van 45 km gemaakt met manlief (hij heeft een km teller).
En nu.... kinderen weer naar school en aan 't werk. Puinruimen in huis. Zo langzaamaan weer het normale leven van alledag.
Vanavond voor het eerst weer looptraining. Ben benieuwd.
Heb vanmorgen wel op de weegschaal gestaan, niets erbij, niets eraf. Valt dus niet tegen na zo'n weekend.

September 2, 2008 om 10:17
Ook hier even plakken, voor alle zekerheid ;)
LOL, Tine, ik antwoord niet vaak in m'n eigen dagboek, maar als dit misverstand viavia ooit aan het licht komt, dan word ik door m'n dochters gevierendeeld. Geen van beide heeft in de verste verten namelijk iéts met Herr Bill. Het was een veralgemening over prepubermeisjes die hun eerste zomerliefje achter de rug hebben en na de zomer toch maar (B)eieren kiezen voor hun geld. De jongste was een paar jaar terug zwaar fan van The Rasmus, maar die heeft ze nu ook al met pluimen en al afgezworen ;)

Mooi, trouwens, dat je ook ongestraft door een lekkerbekweekend gestrompeld bent, maar daar zal de sport ook wel debet aan zijn, hoor...

Allez, op naar de herfst, dan maar?
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan