Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, September 2, 2008

Babs10 woog op het moment van schrijven 84.80 kg (bmi: 25.32).

2-9-8

ziek ben ik ervan! Gisteravond compleet overstuur. Ik belde een goede vriendin, dacht ik. Kreeg een hele koele reactie. Ok, we hadden elkaar een aantal maanden niet gesproken, maar zij had ook niet gebeld. Ze wist eigenlijk niet of ze me nog wel wilde zien. Waarom ik niets liet horen. Ik zat met mijn mond vol tanden. Wilde van alles zeggen. Ik had verdorie de laatste keren gebeld. Ik had nog verjaardagkaartjes gestuurd terwijl mijn kinderen de laatste keren niets van haar hadden gekregen. Maar ik zei niets. Ze zei dat ze er nog over na zou denken maar dat ze niet dacht dat ze me ooit nog zou bellen. Het allerbeste met je, zei ik nog.

toen ik had opgelegd was ik helemaal overstuur. 25 jaar vriendinnen. Lief en leed gedeeld, samen kinderen krijgen, op vakantie met elkaar. Huilen, huilen, ik kon niet stoppen. Heb niet eens wat gegeten, ook geen alcohol op. Mezelf in slaap gehuild.

Maar vanochtend een kilo erbij. Weeeer bijna 85 kg.
Ik kan niet meer hoor, weet niet of ik dit wel wil.

Op het werk al steeds gedachten aan eten, maar daar ga ik echt niet naar de winkel om wat te kopen.

Uit het werk tijdens het koken wel 2 glazen wijn op, toastjes, pindakaas etc. Troost. Voel me een enorme loser, nietsnut.

September 3, 2008 om 03:14
Hoi Babs,

Wat is het leven toch vreselijk als je geen maatje 38 hebt.
Vorig jaar had ik dat nog, ik voelde me geweldig, jong, sexy.....
Kon meisjes spijkerbroeken kopen van Mexx of Esprit.
Was er trots op!
Kon weer strakke t-shirts aan in maatje M.

Nu moet ik weer maat L kopen en als je staat of zit zie je een vet rand over je broek puilen....
Ik wordt er ook verdrietig van.
Het afvallen lukt niet meer.
Ben jaloers op dunne mensen.

Het leven ziet er mooier en zonniger uit als je slank bent.
Kan me niet schelen wat ze zeggen, het is wel zo!!


Zo even uitgelucht......ha, ha....

Hopelijk gaat het ons een keer lukken, wie weet :)
September 3, 2008 om 09:58
Hallo Babs 10,
Ik ben moeder van 2 meiden, beiden lekker aan het puberen, valt niet zo af en toe. Ik vraag me regelmatig af, doe ik het goed als moeder. Uit je mail te lezen had je gisteren echt een rotdag door dat telefoontje van je vriendin. Ik heb ook 2 échte´vriendinnen, we zien elkaar soms iedere dag en soms maanden niet door drukke banen en andere verplichtingen en als we dan weer even tijd voor elkaar hebben is het altijd gelijk weer leuk en gezellig. Ik denk nooit, heb ik voor het laatst gebeld of zij, want dat doet er niet toe. Als we elkaar nodig hebben dan zijn we er voor elkaar en dat is een goed en veilig gevoel.
Sterkte met alles
Spanje07
September 3, 2008 om 12:59
Hallo Spanje07,

Ik weet niet goed hoe ik nu direct een mailtje kan terugsturen, ik probeer het maar zo.

Bedankt voor je reactie! Ik vind het echt moeilijker geworden om oude vriendinnen "te houden" naar mate ik ouder word. Ben ook een aantal keer verhuisd, het is heel druk met kinderen en werk, dat heeft iedereen natuurlijk. Denk wel eens dat ik té trouw ben geweest. Ondanks de afstanden reed ik door heel Nederland om maar mijn vriendinnen te blijven zien terwijl anderen veel makkelijker zaken afzegden.

Gelukkig heb ik op mijn werk 4 hele goede collega's, eigenlijk meer dan dat, waar ik ook regelmatig mee uit eten ga om bij te kletsen, te roddelen en te lachen.
En ik heb zussen en ook nog andere vriendinnen/buurvrouwen. Maar goed, zoals "vroeger" met echte hartsvriendinnen die je elke dag spreekt, dat is er niet meer bij.

Jouw meiden zijn al wat groter dus, ik vind het ook lastig hoor, moeder zijn, iedereen aandacht geven. Ze hebben allemaal een andere gebruiksaanwijzing.
groetjes Babs
September 3, 2008 om 13:00
Beste Babs,

Vanavond friet gegeten want dat doen we 1 keer in de week. Er was een kroket over en ik heb hardop gezegd: nee je pakt hem niet, nee je pakt hem niet...ha,ha...
en ik heb hem niet gepakt ! best wel goed vind ik zelf.

Ik kan het baby gebeuren ook niet afsluiten. Mijn man verraste me een paar maanden geleden dat hij er toch nog eentje wilde hebben. Ik had het al opgegeven. Moet namelijk wel in overleg hè.
De tweede keer was het raak, toch uitzonderlijk als je al 42/43 bent. Maar het gaat 1 op de 3 keer mis als je boven de 43 bent.
Ik twijfel best wel hoor maar dat is meer van hoe zullen anderen er over denken. Een oude moeder. Maarja, deze oude moeder is wel nog jong van geest en altijd thuis om de kids op te vangen.

Ik kan het pas afsluiten als ik van nature geen kinderen meer kan krijgen.....
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan