Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, September 2, 2008

Cellie33 woog op het moment van schrijven 54.40 kg (bmi: 18.82).

Nou begin ik gelukkig me echt weer wat beter te voelen van m'n buikgriep! :whoepie: Gister is m'n stoelgang ook weer een beetje op gang gekomen, en ik heb redelijk wat gegeten ook gister! Dus ik schrok wel een beetje dat ik toch 54.4 was vanochtend. Maar ja, ik heb als ik niet ziek ben wel veel grotere drops in weight gehad van de een op de andere dag, je weet het soms toch niet.

Ik ga vanaf vandaag weer m'n normale eetgewoontes oppakken, alleen misschien nog wat minder dan normaal? We zullen zien. Ik heb wel honger trouwens! :trek::steaks::brocolli::champignon::ei::kiwi: En ik ben sinds gister ook weer langzaam aan met exercisen begonnen. Vandaag zal ik ook weer voorzichtig m'n kracht training oppikken, dan voel ik me vast snel weer een stuk sterker. En dan zien we vanzelf wat er met m'n gewicht gebeurd.

Ik maak me er niet al te druk over. Ik weet dat ik m'n best heb gedaan om zo veel mogenlijk en vaak mogenlijk te eten en drinken, en nu pak ik de draad gewoon weer op! :armoefeningen:

September 4, 2008 om 05:39
Hey!

Opeens viel je me op vandaag. Gaat het weer een beetje met die buikgriep? Ik hoop het. Californie is een stuk van de US wat ik nog niet heb gezien, helaas. Ben ondertussen al 12 keer aan die kant van de plas geweest. Vooral om Drumcorps te volgen. Bij jou in de buurt zijn dat The Blue Devils (Concord) en Santa Clara Vanguard ( Santa Clara) Wel eens van gehoord?

Have a nice day!

:bloem: Hans
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan