Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, September 2, 2008

Vandijkje woog op het moment van schrijven 103.00 kg (bmi: 36.06).

Dagboek geopend

Onbekend
September 8, 2008 om 15:35
:hallo3: Lennie,

Ik was mijn mailbox aan het na kijken, en kwam jou lieve berichtje tegen.
Ik had al gezien dat je bij mij gekeken had, maar ik heb ook al naar jou gekeken. Grappig:grinnik: is dat. Natuurlijk:okidoki: mag je me als buddie bij jou neer zetten, en ik zal jou toevoegen als mijn buddie. Lijkt mij heel erg gezellig, en kunnen we elkaar inderdaad lekker:yougogirl: steunen.

:wave::wave:

Tot gauw,
:groetjes: Els:goodnight:
Onbekend
September 10, 2008 om 14:22
:hallo3: Lennie,*9*

Wat ga je goed met:okidoki: afvallen, al meer dan :ja:anderhalve kilo kwijt:klappen: super! En dat in een week tijd.

Ik wens je nog heel :veelsucces:deze week. Goed hoor. :gazodoor2:

:groetjes: Els
Onbekend
September 11, 2008 om 14:20
:hallo3: Lennie,:cheerleader:

Ik las dat je nog moest wennen aan deze site, nou dat moet ik ook nog hoor. Ik heb gelukkig mijn man die ook op deze site staat (avla), hij is veel eerder begonnen met :afvallen:. Ik hoorde dus ook al voor ik op deze site kwam hoe het er aan toe ging, vond ik uiteindelijk ook wel heel erg leuk. We zijn op :camper: geweest, en toen heeft het nog een week of 2 geduurd en heb besloten om ook op deze site te komen. Ik vond het voor mij een hele stap, want je gaat wel neer zetten hoe zwaar je bent enz. Maar ik had een goed voorbeeld aan mijn man, want die heeft zijn :streefdoelbereikt: al lang gehaald. Ik ben uit eindelijk zo blij dat ik de stap gezet heb, had ik veel eerder moeten doen! Want hier mee val ik eindelijk af, en dat geeft mij een heel goed gevoel. En je krijgt er nog vriendinnen bij ook, echt gezellig, het is heel leuk om elkaar te:yougogirl: steunen.

Ik hou ook een eetdagboekje bij om te zien wat ik allemaal eet op een dag, (kan ook op deze site) en ik vul iedere dag mijn sportdagboekje in, kan ik zien wat ik aan calorieën verbruik op een dag. Ik vind dat bijna een sport op zich.

Ik las ook dat je snoep zin hebt als je ongesteld bent, ja daar heb ik ook last van vooral niet aan toegeven,:tipdag:(hahaha) en als je het echt niet houd pak dan een kaugom (wel suiker vrij), je kan ook lekker een appel of zo pakken. En waar weinig calorieën in zitten zijn :aardbeien:aarbeien, als je ze wat zoet maakt met zoetstof, zijn het net snoepjes.

Ik hoop dat je er wat aan hebt, ik wens je heel :veelsucces: met :afvallen:.
Het kan zijn dat je even niets afvalt als je ongesteld bent, heb ik deze week gemerkt, maar gewoon door blijven gaan. :alleskomtgoed:

Oja, Mijn dochter staat ook op de site (Marloesvla), ze doet er niet veel voor, maar dat komt vast nog wel.

:groetjes: Els
Onbekend
September 12, 2008 om 06:38
Hoi,

Ik zag je bij Els en wil je even succes wensen.
Ook ik doe het op eigen kracht en het gaat geweldig.
Dus houd de moed er in en de motivatie hoog, dan zal het jou ook lukken.

:veelsucces:

Groeten van Wilma :wilma:
Onbekend
September 12, 2008 om 15:19
:hallo3:Lennie,

Ik wil je een heel:klappen: gezellig weekend wensen, en heel :veelsucces: met afvallen. Gaat het een beetje met niet te:engelsedrop: snoepen? Niet aan toegeven hoor:yougogirl:.

:eenfijnweekend:
:groetjes:Els
Onbekend
September 14, 2008 om 14:37
:bdaycomite:

Hallo:ballon01: Lennie,

:oops01:Ik ben nog net op tijd.:ballon02:

Van Harte :gefeliciteerd2: met je verjaardag.:smileballon:

Ik drink vanavond wel een lekker:wijntje: wijntje op jou.

:happybirthday9::happybirthday9::happybirthday9:

:groetjes::partybow02: Els:ballon02:

:verjaardagsfeest01::verjaardagsfeest02::verjaardagsfeest01:
Onbekend
September 15, 2008 om 04:51
:goedemorgen2: Lennie,

Ik moest gisteren:bigsmile: lachen, we hebben elkaar bijna op het zelfde tijdstip een berichtje gestuurd. Vond ik wel heel:haha: grappig.

Heb je een leuke verjaardag:ballon02: gehad. En wat goed van je dat je niet zoveel:chips::taartaardbeien2::kaas: gesnoept hebt, is toch een hele moeilijke dag als je jarig bent.:kaarsjesuitblazen01:

Ik ben heel benieuwt naar je verhalen over de wii, ik hoor daar veel over, en het schijnt heel erg:huppelen: leuk te zijn.

We hebben weer een:okidoki: nieuwe week:ja:, dat betekend weer nieuwe*9* kansen voor het :afvallen:. Ik wens je heel :veelsucces: deze week. En we gaan er weer voor:yougogirl:.

:wave::wave:

:liefs2:Els
Onbekend
September 19, 2008 om 03:28
:hallo3: Lennie,

Kom op nog 0,80 Kg, en dan heb je de 100 kg gehaald:okidoki:. Is voor jou toch een makkie:yougogirl:! Je gaat heel:applaus: goed met :afvallen:.

Ik ben ook weer met 0.50 naar beneden gegaan, nu in totaal 12 kg afgevallen. We gaan lekker!!*9**9*

Wat knap van je om je keurig te gedragen met het:tafelen: etentje van je werk, wij hebben een etentje in november. Ik zie daar nu al tegen op, maar ik zie wel wat er van komt. Is wel altijd heel:polonaise: gezellig met elkaar, en daar gaat het toch ook om.

En:braaf: samen komen we er wel.:gazodoor2:

:groetjes:Els
September 23, 2008 om 03:22
Weer een nieuwe dag,

Gelukkig was de weegschaal lief voor me vandaag. Ik wilde me storten op het programma van de WII-fit, en blijkt onze WII KAPOT TE ZIJN. Balen :-|, hij speelt geen spel af, dus woensdag naar de winkel waar die vandaan komt en hopen :bang: dat het meevalt om te laten repareren.

Om toch wat te bewegen ben ik een paar keer extra de trap op- en afgelopen en heb de boodschappen op de fiets gedaan, beetje trots op mijzelf :jippie:.

Dat was het voor nu wel weer, lijkt me ook wel genoeg...
Tot de volgende keer XX
Onbekend
September 23, 2008 om 16:42
:hallo3: Lennie,

Ik wou even vragen hoe het met jou gaat? Heb allang niets van je gehoord?

Zie ik nu dat je je dagboek onderaan ingevuld hebt. Je kunt ook een nieuw dag boek maken boven aan maken, dan valt het meer op. En je dagboek van de keer daarvoor word dan vanzelf opgeslagen, met de reactie's erbij. Kun je nog eens terug kijken.

Dat is balen dat de wii stuk is, je hebt toch garantie op dat ding? Zou er zeker mee terug gaan als ik jou was.

Wat goed om extra de trap op te lopen, en lekker even te fietsen. Ik heb vandaag ook lekker een stuk gefietst, zeker wel een uur bij elkaar. En in een hard tempo, heerlijk is dat.

Ik hoop dat ik snel weer wat van je hoor, ben echt benieuwt hoe het met je gaat?

:groetjes3:Els:yougogirl:

Onbekend
September 24, 2008 om 16:00
:hallo3: Lennie,*8*

Leuk dat je me weer een berichtje hebt gestuurd, en we :iemanderdoorheenslepen:slepen elkaar er door heen. Tot dat we ons :streefdoelbereikt: hebben. Het hoeft helemaal niet zo :loopband2:snel te gaan.:deoverwinning::klappen: Het is ook echt leuk om de :meetlint:centimeter er bij te pakken, je kunt het ook ingeven op de site. Ik heb wel :maten:3 keer mijn taille gemeten, wou het niet geloven. Dat bewijst maak weer, als je even niets afvalt er toch iets gebeurt met je lichaam:ja:. En dat geeft je dan toch weer een:okidoki: lekker gevoel.

Leuke foto's heb je van je zelf op je site gezet, ik zie je lekker voor de caravan. Wij gaan eind oktober nog even lekker weg met onze caravan, met zijn tweetjes nog even genieten, voor dat die de winterstalling in gaat!

Ik probeer gezond en minder te eten, en dat werkt dat zie je maar. Ik let daar bij wel heel erg op de calorieën die in producten zitten. Maar omdat ik mijn eetdagboek bij hou is dat niet zo moeilijk, kan ik zien of ik het wel of niet wil eten.


:slaaplekker:

:liefs2: Els
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan