Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, September 2, 2008

Tilgoedbezig woog op het moment van schrijven 98.70 kg (bmi: 34.56).

:hallo3: allemaal,

Dag 5 van de dieetoplossing.

Langzaam en aandachtig eten. Nou, deze dag wordt nog eens herhaald. Dat zit er nog lang niet in. Langzaam ontbijten lukt nog niet echt.

Om 6 uur 's morgens ontbijten, oke, maar langzaam? Ik ga proberen wat meer tijd in te plannen voor ontbijt, maar dat gaat dan ten koste van of de douche of de lunch die ik maak. Het lunchen zelf is geen probleem en diner gaat ook wel. Tussendoortjes zijn wat het zegt he. Effe tussendoor!

Gelukkig kan ik dag 6 overslaan. Een coach heb ik al. Had ik mezelf trouwens al een complimentje gegeven? Bij deze dus. Ik heb netjes alle maaltijden zittend gegeten, zoveel mogelijk langzaam gegeten en niet tussendoor gesnaaid. Dat viel trouwens tegen vandaag. Ik zit vandaag niet zo lekker in mijn vel, morgen wordt dat nog erger ben ik bang. Zo'n menstruatie zou je af en toe eens moeten kunnen uitbesteden. Helaas kan dat niet. Ik ga de komende dagen dus ook niet wegen. Ik denk zaterdag pas weer of zo. Dat is vroeg genoeg.

:tilgoedbezig:

September 3, 2008 om 08:32
Hoi,

Bedankt voor je reactie. Ik heb gelijk gereageerd in het dagboek. Hopelijk staat het er in.
Zit je in dalende lijn met afvallen?
Hoe kan ik jouw steunen? Het is aardig dat wij ongeveer dezelfde weg hebben te gaan. Volgens mij ben je er goed op gericht en serieus. Goed zeg! Het kan echter niet elke dag raak zijn.
groet Ninne
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan