Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, October 11, 2008

Dunnetes woog op het moment van schrijven 59.00 kg (bmi: 23.05).

nou mn voornemen om niet nog te eten bij de hockey is mislukt en niet zo'n beetje ook! 2 wraps gegeten!! baal er echt van, maar had ook wel echt honger gister, maar dan nog had ik er beter maar 1 kunnen eten.. vandaag dus weer even goed opletten. ga vanmiddag bij een vriendin lunchen en hopelijk kan ik daar redelijk gezonde dingen kiezen, gevaar is wel dat je nog kan bijpakken. bij normaal lunchen moet je helemaal opnieuw betsellen na dat ene bolletje, maargoed we gaan t zo zien.. vanavond uiteten. heb al op de kaart gekeken en ik zag een hele lekkere maaltijdsalada (waar je dan wel brood of friet bij krijgt.., ben er nog niet uit wat ik zal kiezen, omdat ik denk dat brood evengoed een calokiller is..). zometeen wat extra oefeningen doen, dan even naar de stad fietsen om mn nieuwe broeken op te halen!
ik ga er weer vol voor! ik voel me nu al stukken beter dan normaal,oook al is er waarschijnlijk amper wat af. daarom wil ik blijven doorzetten, omdat ik nu in een fase kom, waarbij ik normaal gesproken weer terug zou vallen in snoepen en normaal eten. dus ik wil me tijdens de lunch houden aan 2 boterhammen! tussendoor fruit; appel of mandarijntjes. en geen toetje bij het diner.
Morgen een hele belangrijke hockeywedstrijd. Als ontbijt 2 volkoren boterhammen met filet en gestampte muisjes, en een verse jus. Op de hockey dan nog een appel. Na de wedstrijd twee boterhammen en evt plakje suikerbrood.. ik kan mezelf niet teveel gaan ontzeggen anders ontstaat er straks een megaaaaaaaaa vreetbrui.
Ben heel blij met valtaf.nl.
Door iedere dag hier iets te schrijven behoud ik mijn motivatie. hou ik mijn doel voor ogen en benadruk ik wat ik goed heb gedaan en wat ik slecht heb gedaan.
Gister dus slecht nog gegeten op de hockey, maar de rest van de dag heel gezond gegeten.
Vandaag weer knallen! Ik kan het! tot slot een toepasselijke smilie:
:gezelligzijn:

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan