Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, October 11, 2008

Bentley woog op het moment van schrijven 65.40 kg (bmi: 25.87).

Hallo lieve allemaal,

daar ben ik dan weer, dat is lang geleden he. Ben ook weer aangekomen, maar wat wil je na 15 dagen all inclusive in turkije. We zijn dinsdag terug gekomen en hebben een heerlijke vakantie gehad.
Wel zit in nu aan een antibiotica kuur want de laatste week van de vakantie ben ik ziek geworden.
Voor de vakantie was het hier minder leuk, bij mijn moeder is acute spierreuma geconstateerd. Dat was behoorlijk schrikken. Ze heeft direkt pretnison gekregen wat natuurlijk een tweede domper was,maar gelukkig heeft ze hierdoor wel een stuk minder pijn.

Verder is er aan deze kant weinig nieuws, alleen nog dat ik weer een jaartje ouder geworden ben dan,en mijn streefdatum maar weer verlegd heb.
Ga nu eens even bij jullie kijken en zal wat vakantiefoto's plaatsen.

:bentley:

Onbekend
October 11, 2008 om 06:22
Hoi Esther, blij dat je terug bent :hug: Ik ben ook een tijdje minder online geweest maar als je 5 weken op je gewicht blijft hangen, heb je ook weinig te vertellen he... Hopelijk helpen de medicijnen goed bij je moeder, want om constant pijn te hebben... Bij ons in de familie zit ook reuma en toen er foto's genomen zijn van mijn gewrichten omdat ik constant zat met een onstoken voet hebben ze daarop ook het begin gezien van reuma.
Gelukkig nog niet in erge mate maar naar het schijnt kan dat vlug gaan. Ik probeer dan ook zoveel mogelijk te bewegen ook al belemmert die ontsteking mij (nog altijd) Ik wens je een heel fijn weekend en tot later.
Groetjes,
:nicky2:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan