Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, October 11, 2008

Geer68 woog op het moment van schrijven 91.20 kg (bmi: 32.31).

Nou ik geloof dat m'n knop een beetje om is sinds van de week. Ben woensdag weer bij de dietiste geweest. Het blijkt dus (wist ik al wel natuurlijk) dat ik een hele onbewuste eter ben. Oplossing: alles gelijk opschrijven. Nou geloof me dan neem je niets meer onbewust hoor. Ik ben volkorenbrood gaan eten (lekker met pitten), dan heb ik veel minder snel honger. in het weekend zal het het moeilijkst worden. Maar ik ga m'n best doen. We hebben nu ook een hondje:hondwandelen: dus moetik wat meer gaan lopen. Alleen zijn de kids me nu steeds nog voor:teleurstellingalom: maar goed. Ik ga nu ook proberen om n'n dagboek een beetje bij te houden, misschien is dat ook een stimulans. Bij de dietiste was ik trouwens 2 kilo afgevallen sinds 2 weken terug. Maar daar ben ik iets zwaarder als thuis. Ik houd maar 1 weegschaal aan anders word ik gek denk.

groetjes Gera

Onbekend
October 11, 2008 om 11:46
:deoverwinning: Goed zo Geer !!! Twee kilo is bij de diëtiste is echt geweldig ! Misschien kun je wandelen als jij niet hoeft te werken en de kids naar school zijn ? Misschien een vast ochtendritueel voor de betreffende dag van de week. Gelijk om half negen een uur of anderhalf lopen ?? En in het weekend een keer samen met de kids een grote ronde? Ik moet eerlijk zeggen dag ik ook te weinig beweeg, maar mijn snoepknop is wel aardig om. IK zou zeggen volhouden en "vooral doorgaan":02liefs: Je zusje
October 12, 2008 om 10:27
Hoi Geer,

Fijn dat je de knop hebt gevonden.
Ik herken dat ongemerkt eten wel hoor. Toen ik laatst bij de dietiste alles eerlijk moest zeggen, schrok ik ook wel van mezelf. Ik at toch heel wat meer dan ik eigenlijk dacht en ik bewoog heel wat minder dan ik dacht.
:sky: Monkie zal misschien wel bijdragen aan wat meer beweging. Dan moet je natuurlijk wel een lekker eind met hem gaan lopen en flink de pas erin zetten, anders merk je er weinig van denk ik. Dat heb ik ook met de ritjes naar de winkel, alle beetjes helpen en ik ga wel met de wandelwagen. Maar het zet niet echt zoden aan de dijk als dat je enige beweging op een dag is.

Succes voor komende week!
Liefs Annabel
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan