Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, October 11, 2008

Egeltje2 woog op het moment van schrijven 94.70 kg (bmi: 32.01).

:goedemiddag1:

Zalig weertje hé! Mijn man en ik gaan na het middagmaal een beetje in de tuin:bladeren3: werken. Er moet nog heel veel gesnoeid worden, dus dat wordt zwoegen en sleuren met takken:poeh:, ook goed voor de calorieverbranding niet:kapot:?

De kinderen zijn momenteel nog aan het sporten: :touwtjespringen2:en :zwembad:, als ze straks thuiskomen heb ik ze :patat:beloofd. Voor mij zullen dat oven:patat: worden, voor mijn huisgenoten gebakken in frietuurolie vermits ze mijn laatste ovenfrietjes niet echt wisten te apreciëren:walgelijk:. Waarom, dat weet ik eigenlijk niet, ik lust ze wel in de oven, ze zijn natuurlijk wel een beetje anders van smaak, maar liever dat dan geen friet denk ik dan maar:bigsmile:.

Morgen wordt het een gerechtje met pasta, ik moet nog eens in mijn kookboekjes snuffelen. En.....natuurlijk niet te vergeten, ik mag ook nog mijn felbegeerde chocoladewafel opeten :ilovechocolate:, daar heb ik immers voor gespaard hé.


En dan is het :klaptanden:en:bang:voor de :weegschaalblauw:op maandag, ik hoop dat ze een beetje lief is voor mij:wilnietkijken:?
We gaan alvast dit weekend ook nog:joggendmannetje:, dus het zou allemaal toch moeten meevallen.


Ik wens jullie allemaal :eenfijnweekend: en tot maandag:doei:


:egeltje2:

October 13, 2008 om 02:32
Hoi egeltje,

bedankt hoor om je reactie, ik krijg dat via mail binnen, maar hoe kan ik hier mijn reacties zien, Ik kies voor mijn dagboek uit te breiden, maar dat is om een nieuw bericht te plaatsen, ik wil mijn berichten zien, en daarop kunnen reageren en ik weet niet hoe dat moet, heb al vanalles geprobeerd, het is ook daarom dat ik hier zo weinig ben, vind het nog altijd ingewikkeld.
Ik ben vanmorgen weer goed gestart, ik weeg nu 69,6, ik ga er weer voor
groetjes Sabine
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan