Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, January 6, 2009

Tayka woog op het moment van schrijven 110.30 kg (bmi: 38.62).

:goedemorgen2: iedereen.
weer een nieuwe dag!
vandaag dan ook echt begonnen, sta er nu ook achter.
heb me zelf even een draai om mijn oren gegeven, goed door elkaar heen geschud en een beste schop onder me kont gegeven.:knapgedaan:
sta nu weer met beide benen op de grond en ga er vol tegen aan!
:alleskomtgoed:
iedereen :veelsucces:

January 6, 2009 om 14:14
:hoi:

jij ook :veelsucces: !!!!
mijn kleintje is welnog maar 6maand oud deze maand dus beweegt ze nog nie zoveel lol maar soms leg ik me op de rug, trek mn knien opp en zet haar op m,n buik en dan doe ik buikspieroefeningen das leuk lol
allee; doei!
January 8, 2009 om 12:46
Hoi Gerda!
Goed van je dat je er weer voor gaat! Hoe is het jou vergaan de afgelopen dagen? Ik heb vandaag bijna dag 4 van Sonja-Hel-Bakker achter de rug, tjeeeeemig, wat een weinig eten. Als haar menu's daadwerkelijk de norm zijn voor gezonde, slanke mensen, dan vind ik die gezonde, slanke toch maar saai en zielig...Pff..als je van lekker en veel eten houdt dan is Sonja heel erg streng... De hoofdpijn en stinkende adem hebben al toegeslagen, de maagkrampen zijn soms ook erg onaardig, maar ja, ik moet wat om die kilo's eraf te werken. Ik vind mezelf soms ook wel heel zielig, met 2 crackers lunchen, terwijl mijn collega's heerlijke schotels eten...hahaha Maar aan de andere kant is er dan ook dat gevoel van trots, dat ik mezelf toch best kan beheersen en dat als ik het echt wil, dat het me dan echt gaat lukken. Herkenbaar die dubbele gevoelens? Anyhow, veel sterkte en succes de komende dagen met het lijnen! Ik denk aan je!
Liefs van Chantal
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan