Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, January 6, 2009

Itsme1 woog op het moment van schrijven 98.70 kg (bmi: 30.13).

:update:nou ja, mijn doel van deze week eigenlijk al gehaald:ineendeuk: Mijn BMI is onder de 30 gekropen, dus nog maar een bèètje te zwaar volgens de BMI. Weer een feestje hier dus. En we gaan gewoon weer lekker door:update: Vandaag helaas niet sporten, dus ga ik maar eens flink in huis aan de slag. Ook wel eens goed he.
Ennnn nog een nieuwtje (beloning) trouwens. Onze mei-vakantie naar Bali is geboekt. Dus des te meer een stok achter de deur om de laatste 14 kilo eraf te krijgen vòòr het zover is. Maar zoals nu, dat gaat me zeker lukken!

:haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha:Zo, wat kan ik zeggen in het nieuwe jaar.:haha:
Vandaag mijn weegdag. En ondanks mijn zelfgebakken overheerlijke brownie en de lekkere appelflappen van mijn moeder...toch 1 pond afgevallen.
Ik heb het de laatste dagen dan ook serieus weer opgepakt. Ik vond het wel moeilijk om de draad weer op te pakken maar na een heuse peptalk aan mezelf, :niet:, ga ik weer lekker door waar ik gebleven was.:whoepie:
Ben toch altijd bang ook een terugval te krijgen, omdat ik enorm baal als ik aankom. Dan krijg ik snel het gevoel dat het allemaal voor niks is enz.:muwhahahaha: Onterecht, dat weet ik wel. Maar het gekke is, dat als ik zoals nu, even een kilo aankom, dat mag ook heus wel een keer, maar dan voel ik me gelijk weer dik en vet enz. :O Slaat nergens op.
Gistermorgen was daarom extra leuk, ik moest na de vakantie helpen op school en krijg superenthousiaste moeders over me heen, die me bijna niet herkennen, mij vol verbazing aankijken, zoekend naar mijn wondermiddel...
Echt heel erg leuk, zoveel posi aandacht, dat doet ieder mens goed.
Ben eigenlijk ook best trots op mezelf, maar (ik bouw altijd een maar in) ik ben er nog niet.
De volgende mijlpaal die ik hopelijk deze week ga halen is: onder de BMI van 30 zien te komen. Dat moet lukken. Dan ben ik officieeel maar een beetje te zwaar.... Toch wel een gek idee.
Als je al die getallen ziet gaat dat ieder besef te boven:
40 kilo =
Een kind van 12 jaar
Twee kinderen van rond 4 jaar
40 pakken suiker!!
40 kilo boter (oftewel wie kent de boterberg nog?)
40 kilo ellende!:stom:
Die ben ik mooi kwijt, òp naar de 50!!!:--)

Alle positieve energie stuur ik jullie kant op!

:itsme1:

January 8, 2009 om 04:38
:gazodoor::gazodoor2::trotszijn:

Groetjes Arnold :sesam2:
January 9, 2009 om 09:53
hai meid

nou dat moet lukken tot aan mei,je gaat zo goed,ik heb er alle vertrouwen in,maar wat een verwennerij zeg,en nog wel naar bali,lijkt me echt een droomvakantie,laat het ook echt joun droomvakantie worden meid,je kan het!

liefs en zet hem op he!

:engel12:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan