Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, January 6, 2009

EstherSarah woog op het moment van schrijven 92.80 kg (bmi: 30.30).

Ik kom net terug van de dietiste en ik ben precies gelijk gebleven qua gewicht. Onvoorstelbaar, want ik ben me echt te buiten gegaan aan oliebollen, kerstbrood, duivenkater, toastjes en stokbrood met camembert, apfelstrudel en nog veel meer. En dat terwijl voorheen zoetigheid me 0,0 deed. Sinds ik weer aan het afvallen ben wordt suiker steeds aantrekkelijker.:nouhoor:

Ik heb mezelf voor de spiegel bekeken en zag die twee kilo er al weer aan zitten. Ik vond mezelf al weer zwak, en een fruitcake die zich door eten gek laat maken. Maar goed, qua gewicht is er niks bij, dus mijn spiegel gaat bij het oud vuil. Nu mijn psyche nog...:dom:

January 11, 2009 om 07:39
Hoi lief,
Laat je niet gek maken hoor!! Gewoon alles achter je laten en opnieuw beginnen. Voorlopig is er al ruim 5 kilo bij je af en dat is toch een flinke zak aardappelen moet je maar denken!!
Ik ben deze week bij de Weight Watchers gestart en dat gaat goed. Ik ben opnieuw begonnen deze week met een nieuw afslankplan en een aangepast reëeler streefgewicht voor de zomervakantie.
Ik ben momenteel supergemotiveerd en dat scheelt de helft. Het lijkt wel of er een knopje omgegaan is en ik nu zelf de baas ben in plaats van een onbewust stemmetje dat mij zegt wat ik moet doen.....ik hoop dat dit zo blijft, dan gaat het 100% zeker lukken!!!
Hou vol, we komen er wel met een beetje steun aan elkaar. En het scheelt echt als je af en toe even op deze site je kan afreageren of je verhaal kwijt kan toch?!
Dikke XXXX :jezelfknuffelen:
Edd
January 13, 2009 om 18:05
Hoi Esther,

Heb je vanavond gesproken op de chat (edd). Ik wil je veel sterkt wensen, vooral vol blijven houden en in jezelf blijven geloven. Het gaat je lukken.:veelsucces:
January 26, 2009 om 05:39
Thanks!!!
Ik ga echt proberen me ook vandaag gewoon aan mijn puntjes te houden!
Is er bij jou wat af morgen denk je?
Gaat het goed op het moment?
XX :kusje:
January 26, 2009 om 10:40
Pffff...nou, volgens mij ben ik aangekomen...:evendenken:

Ik ben nog steeds niet blij, en ik mis Bri heel erg, en ik heb behoefte aan zon en frisse lucht en lekker lachen. Maja, komt wel weer goed. Ik ben nog wel bezig met 'de lijn', maar ik ben benieuwd wat de weegschaal morgen zegt.

Buiten dat...weet je precies hoe een ander dingen moet doen, hihihi...

Will be continued...:bighug:
February 2, 2009 om 09:54
Hooooiii,
Nou, zit nog steeds ff in een dip maar heb vanmorgen besloten niet meer naar die Weight Watchers club te gaan want ik word daar dus alleen maar gestresst van!!! En je weet wat er gebeurt als wij gestresst raken........
Heb dus net even mijn aangekomen gewicht ingevuld en ga er gewoon weer op mijn eigen manier tegenaan. We komen er wel, met vallen en opstaan maar uiteindelijk zullen we dat eindpunt bereiken waarop we tevreden zijn met onszelf en vooral tevreden zijn met ons gewicht!!!!
Die club kan ik je dus niet aanraden maar een gedragstherapeut ofzo zou misschien wel eens een goede stap voor ons kunnen zijn.
Een vriendin van me (ook met gewichtsproblemen) is pas begonnen met hypnotherapie en dat schijnt (onverwachts) behoorlijk heftig en confronterend te zijn. Ik ben benieuwd of het haar helpt om uiteindelijk af te vallen en haar eetpatroon te doorbreken. Wordt vervolgd....

Nou lieve schat, we houden gewoon vol hoor. Ook ons gaat het lukken. Is het niet linksom, dan maar rechtsom.
Dikke XX en veel liefs!!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan