Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, January 6, 2009

PeterC45 woog op het moment van schrijven 130.00 kg (bmi: 41.03).

Update : nieuwe fotos nieuwejaarsduik geplaatst

Het plateau

Wel wel ik heb hier nu ook kennis meegemaakt, maar eigenlijk was dit een resultaat waarvoor ik op voorhand wou tekenen. Niet aankomen, pardon 100 gr afvallen gedurende de kerst en nieuwjaarsperiode, maar toch gezien de vele sportinspanningen is er toch ook een tikkeltje "waarom niet meer eraf".

Voor mij beginnen nu de moeilijkste zes maanden. Op kantoor wordt het druk en stressvol, zeker de eerste vier maanden en daarna begint de lente en dan kriebelt het steeds weer om andere dingen te doen. Dit is steeds de periode waarin ik mijn gezond eetpatroon verlies en mezelf weer omtover in een afkooksel van het michelin mannetje.
Maar niet dit jaar.
Ik heb met mijn twinbuddie JUSTME immers afgesproken samen dit jaar 42 kilo te vermageren, en het lijkt me niet meer dan fair dat ik de helft voor mijn rekening neem. Dus beste buddies en anderen alle steun is welkom..

De volgende keer op de :scale: is voor binnen 3 weken.
:streefdoel: - 3 kilo.

Peter

January 6, 2009 om 14:26
:hoihoi: :p:eter
:g:oed van je hoor dat er toch iets af is en niet aan gekomen bent dat is hier wel eventjes anders :S +4kilo vanaf sept en krijg het er toch maar moeilijk af, maar ben vandaag wel weer goed begonnen, gisteren avond nog een vreet aanval gehad maar nu laat ik me niet meer gaan (hoop ik)
:v:anmorgen een klein rondje hardgelopen 45min vond ik lang zat kreeg het maar niet warm het zweet liep wel van mijn hoofd maar mijn lijf bleef koud, een warm douchje genomen en wat gegeten en toen zijn we op de schaats gestapt en toch nog 10km gereden, dus moet er nu toch wel iets gebeuren op die :mad: ?????
:w:ord tijd dat het weer droog en goed weer wordt kan ik weer op mijn :fiets: naar mijn werk dat helpt ook goed om gewicht te verliezen, 18km heen en 18km terug trappen.
:w:ij (mijn man en ik) gaan voor de halve marathon van Utrecht tweede paasdag en misschien voor de 7heuvellenloop in Nijmegen en willen volgend jaar mee doen met de hele van Rotterdam dan is het de 30ste keer dat hij daar wordt gelopen, we zullen zien of we dat redden we hebben nog een heel jaar om te trainen jij ook weer heel :veelsucces: en hoop dat je zonder blessures kan lopen :yeah:
:groetjes: :baai: Sonja
Onbekend
January 6, 2009 om 15:42
Hoi Peter,

Op je vraag hoe het gaat kan ik je antwoorden: niet zo best! Ben met de feestdagen iets van 2 kg aangekomen. Ik heb me hier ook helemaal niet meer laten zien de maand december. Ik schaam me diep maar ik begin weer vol goede moed, ahum... Jij hebt het beter gedaan lees ik! Ik hou je in de gaten en ik vind het een heel goed idee dat je samen met Justme de pondjes eraf probeert te werken. Een goede stimulans lijkt me! Het gaat jullie zeker lukken, wat ik van mezelf nou niet zo kan zeggen. In ieder geval veel succes gewenst en laat je door je werk er niet onder krijgen!
Liefs, Poekie
January 7, 2009 om 16:16
:deoverwinning::veelsucces:


:sbbabe:
January 8, 2009 om 08:45
Hey Peter,

Op naar de 3 kilo, en dan door naar de 21 :D Heel veel succes met jullie streefdoel!

:bubbelies:
January 10, 2009 om 02:59
Hey Peter,

Bedankt voor je lieve bericht. Moge al het goede naar je toekomen dit jaar.

:bubbelies:
January 14, 2009 om 05:02
Brrrr... koud zo'n nieuwjaarsduik. Niks voor deze koukleum!
Succes met :arts2: spelen!

:bubbelies:
January 16, 2009 om 05:16
Hey Peter,

Ik beweeg genoeg. Ik zit 2 of 3 keer per week met een vriendin in de sportschool. En iedere dag 20 minuten op de fiets naar het station heen en terug. Verder proberen we in het weekend altijd lekker te wandelen. Dus met het stukje beweging zit het wel goed :)

Dank je voor je steun.

:bubbelies:
January 18, 2009 om 09:02
Hoi,

Leuk dat je even kwam piepen! Laat de volgende keer gerust een krabbel achter ;)

Veel succes bij het bereiken van je doel, dat plateau is maar tijdelijk!

:talantha:
January 26, 2009 om 07:39
Hey Peter!


Volgens mijn kalender is het weer bijna tijd om te wegen voor je! Heel veel succes en we gaan ervoor dat de weegschaal minimaal de geplande 3 kilo minder aangeeft deze keer!
Ik ben benieuwd!

:bubbelies:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan