Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, January 6, 2009

Mamaineke woog op het moment van schrijven 116.00 kg (bmi: 45.88).

Hallo lezers...

kHad alweer een berichtje over Ineke dus gelijk maar effe neerzetten!Marien is vanmorgen naar haar toegeweest..alles is goed..
Nu is er ook duidelijkheid waarom de operatie toch echt wel lang geduurd heeft. Tijdens de laprascopie kwamen ze op een verkleving terecht van een navelbreuk die ze ooit eerder heeft gehad.Om toch bij de maag terecht te kunnen moest er toch ook wat aan die verkleving gedaan worden..Dus twee vliegen in 1 klap..En kreeg ze er toch...een iets grotere snee bij cadeau!
Maar..en dat zal ze zelf ook vast beamen..het kan maar gebeurd wezen, want ze wist toch ook dat daar in de toekomst wat aan moest gebeuren. Ze had geen pijn(gelukkig) Ze mocht alleen nog niets drinken en had wat last van een droge mond...Ze is in het dagelijkse leven een gezellige en gewillige prater..dus dat was even niet zo prettig.Als ik het goed begrepen heb gaan ze morgen met astronautenvoeding beginnen om daarna te kijken of er geen lekkages in haar nieuwgebouwde voorraadschuurtje zitten...
Kijk er niet raar vanop..als ze..vanavond..daar liggend..in bed...En zich nutteloos voelt liggen te liggen(!!!!!!)bevoorbeeld 3d kaarten aan het maken is...Er zou ook geloof ik nog borduurwerk meegaan..gaat ze misschien ook nog een steekie doen...Echt hoor..ik zie ze er voor opaan!!
En puzzelboekjes in alle variateiten...Het is een mens hoor!! Maar een goeie!!!En ik weet zeker dat er lastiger patienten zijn dan deze kanjer..
Ien..meissie zet hem op..Er denken heel veel mensen aan je hoor!!!!
Er werd mij(gezellige dikkerd) gevraagd of ik ook niet bij de club wilde komen...Ik ben ooit 20 kilo zwaarder geweest...Ben nu nog te zwaar en maar 165 groot!! Het bunkeren kan ik niet meer..en momenteel blijft mijn gewicht stabiel..terwijl ik toch af en toe zondig. Beloven doe ik niets..maar als straks buurtje naar beneden gaat zakken met haar gewicht..word ik misschien wel zo jaloers..dat ik ook weer een poging ga wagen..Dus wie weet!!!Als ik meer nieuws weet..horen jullie het!!Ze heeft jullie nodig..zeker straks hoor en ze is altijd vol lof hoe jullie onderling elkaar opkrikken!!! En ook ik zal dat niet ontkennen!!!Immers ook ik weet wat het is...WAT??? Nou lekker eten!!!

Groetjes..die andere Ien!!

January 6, 2009 om 11:12
Hoi Ineke en Ineke...

Jullie maken het me wel moeilijk met die namen, al is het zo wel makkelijk onthouden.
Fijn om te horen dat het zo goed gaat. en mooi een extra operatie uitgevoerd voor de prijs van 1, da's nooit erg natuurlijk.

Het zal je maar gebeuren, geef je je wachtwoorden aan je buurvrouw, ben je zelf verschrikkelijk hulpeloos gaat ze allemaal roddels over je vertellen, en zegt ze dat je me er eentje bent...
Niets dan goeds als ik dat zo lees.
:ineendeuk:
Beter dat ze wat te doen heeft in dat vervelende ziekenhuis dan dat ze zich ligt te vervelen.

En buurvrouw. Het is hier echt gezellig, en stapje voor stapje helpt iedereen elkaar van de kilo's af.
Tuurlijk doe je veel zelf, maar alle steun en herkenning is erg prettig, dus je bent gewoon welkom hier hoor!

Wacht maar af, als Ineke straks een mooie slanke den is, kom je vast ook een poging wagen.

En weet je wat....
Je buurvrouw kan je wel helpen met aanmelden en zo...

Groetjes Noëlle

:ladymurtceps:
January 6, 2009 om 13:47
Ja Ineke,

Fijn dat het goed gaat met Ineke en inderdaad, jij moet er gewoon ook bij komen . Noëlle heeft gelijk.

:tian:
January 6, 2009 om 14:17
Leuk om te horen dat alles vlot gegaan is. En een extra operatie erbij is ook leuk. Ben je'r meteen vanaf!

:teganalaya:
January 7, 2009 om 04:14
Hoihoi,

Zo, dat was dan inderdaad 2 vliegen in 1 klap.
Hopelijk gaat het herstel verder voorspoedig.
Maar zo te horen lukt dat al aardig.
Geef haar maar een dikke knuffel van me.

Ik leef erg met haar mee.

biebel
January 7, 2009 om 07:46
hoi Ineke's,

Ik ben een kennis/ oude vriendin van Ineke die nu onder het mes is gegaan. Ik vind dit echt super wat ze nu gedaan heeft, mede doordat er risico's aan zitten en de operatie niet omkeerbaar is, shapo!!
Ik heb zelf 4 jaar een maagband gehad en ik had een gastric bypass kunnen krijgen, maar dat zag ik nog niet ziten. Maar wie weet als ik zie hoe het bij Ineke gaat, doe ik het over 10-15 jaar toch, voor nu wil ik het even aanzien, omdat de maagband er net 6 weken uit is.

Fijn om te lezen dat het allemaal goed is gegaan, in gedachten zijn we bij haar. En als ik kon ging ik langs, maar dat zit er helaas niet in, dat kom wel als ze weer thuis is.

Ineke, mocht je Marien of Ineke zelf nog spreken vandaag of morgen, wens haar veel sterkte en ik bel haar an het weekend.

Groetjes Judith
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan