Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, January 6, 2009

Plant woog op het moment van schrijven 65.00 kg (bmi: 21.97).

Vandaag zoon 1 opgehaald van Schiphol (terug uit Nieuw-Zeeland) en zoon 2 is jarig. Al weer 17 jaar. Moet natuurlijk wel worden gevierd. Vanavond is er taart en neem ik denk ik wel een stukje, maar voor de rest van de dag houd ik me wel in. Tot nu toe niets schadelijks gegeten.
De tijd van de nieuwjaarscross was 34 min. 25, iets hoger als ik had gedacht. Maar van de 47 vrouwen was ik geloof ik 14e, toch niet echt slecht. Het waren ook voornamelijk mannen die meededen. Was georganiseerd door een voetbalclub.
M'n gewicht is nu 65 kilo en dat is het hoogste wat ik wil wegen, dus vanaf nu wil ik weer een langzaam dalend lijntje!

January 6, 2009 om 14:35
:hoihoi: :p:lant
:i:s goed dat is afgesproken, we gaan gewoon door, de aanhouder wint :1: goed van je dat je toch nog 14de bent geworden, ik vind het ook altijd leuk om te weten op welke plek je geeindigd bent, en zeker van de vrouwen van mijn catagorie 50+ :grinnik:
:z:oon weer veilig thuis en heeft hij het leuk gehad? en :gefeliciteerd2: en je andere zoon, en een stukje taart moet kunen en dan weer terug in het gareel :-D dat was de afspraak :D
:v:andaag nog een klein rondje hardgelopen 45min vond ik lang zat kreeg het niet warm, het zweet liep wel van mij hoofd maar mijn lijf werd maar niet warm, lekker een warme douche genomen en wat gegeten en toen zijn we nog op de schaats gestapt en nog zo'n 10km gereden, wel een keer onderuit gegaan maar gelukkig niks gebroken was ik wel bang voor hoor :-D maar wel weer erg leuk om te doen zeker na 15/20jaar niet op die dingen te hebben gestaan, hebben jullie al geschaatst?
:n:ou ik wens je nog een fijne week en tot horens :gazodoor: zet hem op he.
:groetjes: :baai: Sonja
January 6, 2009 om 17:02
:hoi: Goed als je het bij 1 stukje taart kan houden,daar is niks mis mee, als je verder netjes gedraagt en is dat gelukt:?:
Ik vind dat je het heel goed gedaan hebt en met die weersomstandigheden zo koud, dan haal je volgens mij ook anders adem nog steeds :petjeaf: Alsnog :gefeliciteerd2:met de verjaardag van je zoon.
Ik ben nog steeds niet zo'n strenge lijnster,maar het gaat voorals nog goed, dus ik ga gewoon zo door. Wat voor mij nu belangrijsk is om ook dat sporten op de rails te gaan krijgen, toen ik nog onregelmatig werkte was dat wel makkelijker. Zeker nu is het moeilijk om savonds de deur uit te gaan. Daarom vind ik het echt knap dat je nog zo regelmatig hardloopt.
Groetjes Helen :sealife01:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan