Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, January 6, 2009

Anna1949 woog op het moment van schrijven 108.70 kg (bmi: 35.09).

Hallo allemaal,
Ik liep vandaag in het winkelcentrum Amstelveen bij V en D en daar werd ik aangehouden door man bijt hond. Ze vroegen waardoor ik mij wel eens beledigd voelde nu ja ik ben niet zo gauw beledigd maar wat ik wel spuugzat ben dat ik jojo met mijn gewicht en dat bekenden dan zeggen oh je bent weer aangekomen og wat zonde alsof ik dat zelf niet weet. Maar meestal zijn dat de mensen die er zelf nietr uit zien. Dus dat heb ik even voor man bijt hond gezegd ik ben degene met een tijgerjas.
Voor het geval dat jullie het zien.Met het lijnen gaat het goed donderdagochtend weeg ik me en pas mijn gewicht aan. Crijdag moet ik al vroeg naar Den Haag naar een bruilofd oftewel een geregistreerd partnerschap van mijn vriend zijn dochter. Morgen ga ik maar even naar een nieuwe winterjas kijken want ik heb alleen die tijgerjas en 2 capes maar die zijn nu te koud en een jas waar een scheur in zit wil niet al te veel kopen maar ja ik moet er toch netjes bijlopen.Ik heb mijn introduktietekst gewijzigd
Iedereen veel succes met afvallen
liefs Anna:anna1949::winterhuis::winter10::winter01::sneeuwpopmaken::sneeuwpoppen::sneeuwzon2::sneeuwpopmaken2::sneeuwbal::sneeuw:
liefs Anna

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan