Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, January 11, 2009

Lottli woog op het moment van schrijven 75.80 kg (bmi: 30.75).

:halloallemaal:

Het gaat hier weer met vallen en opstaan. Op een goede dag volgt er een minder goede :doos: en dat wil ik niet. Ik probeer op het moment zo veel mogelijk regelmaat in mijn eetpatroon te krijgen en daardoor van de koelkast af te blijven.
Wie heeft die koelkast eigenlijk uitgevonden:?: Hebben we op dit moment niet eens nodig.......Afschaffen wat mij betreft.
Vandaag lekker op tijd opgestaan en al van alles in huis gedaan:strijken3::moppen::stoffen:
Ik moet nu wederom aan het werk voor school en vanmiddag naar de verjaardag van mijn buurmeisje. Daar zijn ze er al aan gewend dat ik geen :taartchocolade: neem. Geen zoetigheid eten vind ik ook niet moeilijk. Maar dat hartige spul......
Oké, genoeg gezeurd. Ik ga er weer voor.:schopondermijnkont: Heeft er iemand een paar emmers discipline te koop???
:haveaniceday:
Lottli

Onbekend
January 11, 2009 om 05:20
Hoiiii Lottli, fijn om te lezen dat je alles weer een beetje onder controle hebt. Het is jammer dat het werk vaak van grote invloed is op ons welzijn, maar gelukkig heb je de draad weer op kunnen pakken en zo gaat het toch goed?:geloof: Ook vanmiddag ga je die verjaardag wel weer overleven......:taartaardbeien:
Ik ben afgelopen vrijdag weer naar de sportschool geweest:fietsdefietsdefiets:, zag er eerst toch weer tegenop om te gaan, maar achteraf wel weer blij dat ik was geweest.
Daarnaast weer aan de slag met mijn voedingspatroon, natuurlijk besef ik wel dat ik die 2 kilo niet helemaal eerlijk heb verkregen, moet nl toch oppassen dat het er weer niet zo aan zit, meestal is het een hoop vocht wat je verliest met zo'n virusje. Maar we gaan gewoon verder tot nu toe voel ik mij goed, vanmiddag ga ik met mijn dochter schaatsen:sneeuw2:, pak ik gelijk weer wat lichaamsbeweging mee voor vandaag.:bigsmile:
Wil je verder nog een fijne zondag toewensen en veel succes de komende week, groetjesssssssssssssssssssssss:weegschaalrose:
January 11, 2009 om 09:26
Hoi hoi,

Dank je wel voor je berichtje, net als jij kijk ik uit naar het voorjaar :lente5: ik kan niet wachten tot de lammetjes er zijn en ik weer in een truitje de tuin in kan lopen zonder te bevriezen.
Hoe meer ik afval hoe slechter ik tegen de kou kan brrrrrrrrrr.

Ach.... 't komt vanzelf.

Succes met al je schoolwerk en een fijne zondagmiddag nog
biebel
Onbekend
January 11, 2009 om 09:29
Hoi Lottli,

Ik wilde dat ik emmers met discipline kon verkopen. Zelf zou ik als eerste een emmer kopen en de rest vliegen als broodjes over de toonbank, reken maar. Ik zou in één klap rijk zijn.
Helaas moeten we het helemaal zelf doen.
Ik kom de deur niet uit deze dagen. We hebben de verwarming op 23 graden en nog heb ik het ** koud:furieus:.
Fijne middag en avond nog...

Groetjes :s1uperrietje
Onbekend
January 11, 2009 om 13:35
Hé Lottli,

Ja, die van Linessa zijn erg lekker. Ik sla er ook altijd een stel in van Optiwell, vooral de chocomousse is verrukkelijk.
Ik heb ze nog nog niet gezien bij de LIDL. Ik zal er op letten woensdag.
Bedankt voor de tip.

Groetjes :s1uperrietje
January 12, 2009 om 03:06
Goede morgen,

Zo....... het weekend is weer omgevlogen.
Veel succes weer deze week.
en een heeeeeeeeeeeeeel fijne dag

biebs
Onbekend
January 13, 2009 om 03:07
Hoiiii Lottli, tja, ik was iets te enthousiast toen ik afgevallen was na het ziek zijn. Vaak is het natuurlijk ook een hoop vocht wat je verliest na die dagen. Ook al ben ik daarna gelijk verder gegaan met kleinere porties en letten op de regelmaat, ben ik toch iets aangekomen. Gelukkig valt het me mee, maar we gaan nu gewoon verder hoor. Ben niet gelijk gedemotiveerd, want ik vond toch al dat het geen "eerlijke" kilo's waren.
Hoe komt het bij jou dat het wat minder gaat? Meestal is dat toch ook wel heel logisch nadat je veel af bent gevallen, tenminste..ik heb dat vaker gehoord dat er dan even een terugslag is. Of zit je niet in die fase, maar gewoon even wat meer moeite om je er toe te zetten?
Wat betreft die tip...ik had al eens gekeken hoe ik die "oude berichten" weg kon halen, maar dat kan dus alleen wanneer ik opnieuw iets in het dagboekje schrijf???
:groetjesbuddies2:
January 14, 2009 om 02:42
whaaaaaaaaaaaa trekt een nummertje om achteraan te sluiten en dicipline te gaan kopen.

Het komt vast weer goed.

Fijne dag
biebel
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan