Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, January 11, 2009

Mster woog op het moment van schrijven 67.60 kg (bmi: 24.24).

Reden voor een bescheiden dansje. 3.1 kg is de score van deze week. Nu al het vocht en glycogeen en darminhoud weg is kan het echte werk (vet) beginnen!
Ook de centimers werken mee, van elk been 1 cm en 3 cm van mijn taille. Mijn buik is nog niks geslonken, maar daar moeten ook oefeningen aan te pas komen, da's gewoon slappe hap, de ruïnes van mijn zwangerschap, lang lang geleden.

Het is nog steeds zwaar, maar ik heb het idee dat ik minder honger krijg en meer energie.
Ik verdeel mijn shakes en reep in porties nu, zodat ik om de zoveel tijd iets binnen krijg. Het is lekker om wat vaker een eetmoment te hebben dan die drie keer.
Om het mezelf wat makkelijker te maken zit nu al met al mijn gezonde kookboeken op de bank te bedenken wat ik allemaal voor een heerlijke salades ik ga maken in de eetweek :D

January 11, 2009 om 04:47
:goedemorgen:

Je gaat de goeie kant op, wat wil een mens nog meer he :-)

Wat betreft de films The Dark Crystal en Labyrinth, dacht ik dat ze ze bij Bol.Com hebben.

Beide films heb ik al jaren op DVD en blijft :genieten:, deze films.

Verder wens ik je veel succes met je strijd tegen de kilo's.

:gazodoor2::thinkpositivealways:
Onbekend
January 12, 2009 om 03:30
Jee, wat ga je goed zeg! Je bent echt al op de goede weg! Wanneer heb je je eetweek? Is dat pas als je je streefgewicht hebt gehaald of heb je tussen het shaken door zo'n week??

Bedankt dat je even streng tegen me was, ik heb er die dag echt een zootje van gemaakt... Het erge is dat we op m'n werk zo'n snoepautomaat hebben, en die kom ik tegen als ik naar de parkeergarage ga waar mijn auto staat... ik zal er niets meer uithalen. Beloofd!

Ik heb nu helemaal de smaak te pakken. Gewoon normaal eten, niet snoepen, niet teveel tussendoortjes. En op de crosstrainer! Gisterochtend weer lekker een kwartiertje gecrosst! Heerlijk! Als ik de energie ervoor heb dan ga ik er ook voor. Ik zal straks even kijken op de site die jij me hebt aangeraden!

Succes weer deze week!
Onbekend
January 12, 2009 om 07:33
Oke, duidelijk! Wel knap dat je het in je eetweek bescheiden kan houden... Lijkt me erg moeilijk!

Wat betreft de crosstrainer, ik weet dat je eigenlijk langer dan 20 minuten moet crossen, maar ik ben nog aan het opbouwen. Eerst een paar keer kijken of een kwartier niet te lang voor me is, of mijn lichaam dat aankan. Dan kan ik langzaamaan naar 20/25/30 minuten. Maar bedankt hoor, dat je zo meedenkt. En ik denk dan maar weer: Een kwartier op de crosstrainier is beter dan een kwartier op de bank hangen! En de eerste 20 minuten verbrand je toch suikers die anders omgezet zouden worden in vet? Da's wat mij verteld is!

:bye:
January 13, 2009 om 03:34
Laat die centimeters maar smelten net als het ijs buiten!!

:kaar32:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan