Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, January 11, 2009

Chicoder woog op het moment van schrijven 63.80 kg (bmi: 22.88).

Deze week ondanks dat ik gestopt ben met roken :nietroken: een goed resultaat op de weegschaal. Bijna iedere eerdere poging te stoppen ben ik 5 tot 10 kg aangekomen en dat hoop ik dit keer te kunnen voorkomen.

Vrijdag zijn we met een hele groep van mijn werk gaan schaatsen. Dat was echt heel leuk. Nadeel is wel dat het werk is blijven liggen, maar wel met toestemming van mijn baas. Anders had ik een afspraak met hem gehad en hij ging ook mee.

Ik was het schaatsen nog niet helemaal verleerd. Kostte wel wat moeite om de rest van de groep bij te houden. Tja ik heb dan ook geen noren, maar skeelers :skate: waar ik ijzers op kan zetten. Dat worden dan ijshockeyschaatsen. Het schaatsen was heerlijk, op 1 valpartij na. Nu wel overal spierpijn. Maar ook dat is heerlijk.

Volgens mij is de bronchitis nu ook wel over. Tijd om weer eens op mijn hometrainer te gaan zitten. Rustig aan eerst eens kijken hoe het gaat. Dan verderop deze week weer beginnen met HIIT.

Als het zo koud blijft kan ik misschien ook nog een keertje schaatsen deze week. :sneeuwzon2:

Onbekend
January 11, 2009 om 09:59
Hoi!

Leuk hè, om weer te schaatsen? Ik moet zeggen, dat ik sowieso erg van dit weer geniet. Lekker droog, zonnetje erbij. Beter dan al die regen!
En goed hoor, roken en afvallen tegelijkertijd! Ik ben zelf nooit een echte roker geweest (behalve wat sigaretjes tijdens het uitgaan, kon ik dan ook heel makkelijk mee stoppen), maar het lijkt me heel moeilijk om te stoppen en dan ook nog te lijnen. Succes ermee!:cheerleader:
January 11, 2009 om 13:18
Hoi,

Vervelend als je PC gecrasht is. Een kickbike is inderdaad een soort step.
Ik wilde iets met sport gaan doen maar wist niet wat en toen zag ik dit. Heb het een keer gedaan en vond het erg leuk. Nu ben ik dus aan het kijken
voor een eigen kickbike zodat ik daar zelf wat meer conditie kan opbouwen (want die heb ik nml niet....)

:biebeltje:
January 12, 2009 om 15:10
Ik wil de kickbike voor beide doeleinden gaan gebruiken. De snelheden waarmee je gaat gaan veel sneller als gewoon fietsen. Dus dat is dan ok wel weer lekker. Bovendien is het ooknog eens goed voor het BBB-gebied.

:biebeltje:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan