Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, January 11, 2009

FinalRound28 woog op het moment van schrijven 90.00 kg (bmi: 32.27).

Hallo allemaal,

Er is inmiddels 41 kg af en ik val nog steeds (nu wat langzamer) af. Ik ben echt al super trots op het resultaat die ik tot nu toe behaald heb. Ik begon met een maat 54 en zit nu op de 44/46! En als die overtollige vellen die ik heb er niet zouden zijn zou ik nog een maat kleiner hebben ;). Dat is het enige nadeel van veel afvallen, je velletje komt wijd(er) om je heen te zitten en bij de een trekt het bij en bij de ander niet. Veel mensen zeggen omdat ik nog zo jong ben dat mijn huid nog goed zal komen maar ik weet wel zeker van niet. Ik heb in de loop der jaren al zo vaak gejojo'd (gemiddeld steeds tussen de 7 en de 30 kg kwijtgeraakt) en zoveel striae opgebouwd dat mijn huid denkt: "Ja dag bekijk jij het maar, de rek is eruit!". Mijn armen en onderbuik zijn echt het ergst, begint me ook in de weg te hangen *lol* en mijn bovenbenen (binnen dijen) zijn ook al aardig aan het slingeren. Maar daar zijn oplossingen voor! Voorlopig nog wat kilo's kwijtraken :). Beter wat vellen dan ooit nog zo zwaar wegen! Met eten gaat het redelijk, omdat mijn hormonen flink op hol geslagen zijn heb ik nog moeite met chocolade en andere zoetigheden. Ik heb soms mijn (vr)eetbuien nog (voor zover je ze vreetbuien noemen kan *lol*). Ik ben immers niet aan mijn hoofd geopereerd, dus dat moet ik echt zelf in de hand weten te houden. Het is en blijft een levenslange strijd, die ik zal moeten gaan weten te overwinnen! Ik heb er alleen een extra "buddy" bij die mij waarschuwd indien ik teveel of te vet/zoet eet...En samen met die buddy, mijn doorzettingsvermogen en natuurlijk jullie moet dat zeker gaan lukken toch? Ik hoop oprecht dat jullie allemaal jullie streven zullen behalen en we gaan er deze week weer flink tegen aan !!!!! Succes allemaal weer...en bedankt voor de lieve, leuke en leerzame reacties die ik weer van jullie gekregen heb.
:dikkertje27:

January 11, 2009 om 10:04
Hoi,
Heb je fotootjes eens bekeken. Je had altijd wel een mooi koppie, maar nu heb je ook het bijpassende lichaam. Dat overtollige vel, ja, dat is niet leuk natuurlijk. Ook bij mij begint alles te hangen en mijn bovenarmen nog het ergste (en ik heb nog een lange weg te gaan) en ook bij mij veert er niks terug (ook weer omdat het gewoon overstretched is)
Het is wel fantastisch wat je al bereikt hebt!
:teganalaya:
January 15, 2009 om 11:45
Hoi Petra,

Heerlijk dat het zo goed gaat. Vel over heb ik nu al. Ik ben vanaf mijn hoogste gewicht nu ook al 42 kilo kwijt. Gelukkig zit bij mij alles op mijn buik. Er is geen wiebelend vel op mijn armen of benen te bekennen.

Dat kan natuurlijk nog wel wat komen maar dan denk ik toch niet dat ik daar wat aan ga laten doen. Mijn buik zal wel moeten als er nog eens 40 kilo af is. Dan zwabberd alles echt rond. Het hangt nu al half mijn dijbenen.

Maar dat is allemaal latere zorg. Ben nu langzaam aan aan het opknappen van mijn GBP.

Liefs,
Ineke
Onbekend
January 16, 2009 om 15:03
Meid, wat zie jij er goed uit!!:gazodoor2:
January 17, 2009 om 08:15
Hoi,
ik moet hier even iets neerzetten:
Super prestatie, en wat gaaf die voor en na foto's naast elkaar.
Echt gaaf.
Ga zo door, wens je in ieder geval heel veel succes verder met jou strijd tegen de overtollige kilo's, maar je bent echt al een heel eind!!
Groetjes Marieke
January 18, 2009 om 10:25
hoi hoi


jeetje wat ga jij goed zeg.. je haalt me straks in hihi

volhouden he ! het wordt een slank jaar voor ons

veel su6

veel liefs brenda

ps je ziet er goed uit!!
January 20, 2009 om 13:28
Hoi!

Joh wat ga jij goed! Nog even en je zit op een BMI van 30! Geen obesitas meer!

:kip:-je
January 21, 2009 om 05:55
Ik ben jaloers op je :( hahah zoveel kwijt!!! Ik wil dat ooooooook!!!!!!!

:knipoogje:
January 21, 2009 om 05:59
Je gaat goed en je ziet er ook goed uit en de rest komt er ook wel af alleen wat langzamer.
Ik ben beneiuwd waarom je de operatie hebt laten oden en of dat het verschil voor je maakte dat het nu toch verder en meer eraf gaat.

Hou in ieder geval vol de fotos op je profiel spreken boekdelen!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan