Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, January 11, 2009

Kelly1980 woog op het moment van schrijven 103.50 kg (bmi: 33.80).

Week 1 en mijn eerste weegmoment!

De rest van week 1 ging eigenlijk best goed! Ik kan me prima aan mijn eet-schema houden. Enkel op mijn moeilijke momenten moet ik er echt om denken om niet zomaar weer vanalles 'naar binnen te gooien'. Dit ging prima op 1 moment na! Ik at ineens een stuk chocolade toen ik achter de computer zat . Vreselijk vond ik het toen ik het op had.
Daarom heb ik mijn eigen trukjes bedacht. Wanneer ik achter de computer zit heb ik dus de neiging om te snoepen. Dit heb ik 'opgelost' door een grote fles water (0,75 ltr) neer te zetten en elke keer als ik wat wil eten een slok te nemen. Wanneer het een moment is voor een tussendoortje zet ik een trosje druiven voor me neer of een in stukjes gesneden stukje komkommer. Werkt voor mij! Op andere moeilijke momenten probeer ik het nu ook op te vangen door het flesje water. Hopen dat ik dit langer kan volhouden!!

Al begon ik halverwege de week wel te merken dat ik anders at. Beetje 'slapjes' en toch de lekkere trek. Toen heb ik mijn eetdagboek gepakt en calorieen geteld. Wat bleek; ik kreeg net iets te weinig binnen. Dus 1 boterham extra aan mijn nieuwe eetpatroon toegevoegd en ik voelde me weer helemaal top! Nu maar hopen dat het afvallen wel lukt op deze manier. Toch vind ik het niet slecht voor week 1 nu ik er maar 1x aan toe heb gegeven (aan de lekkere trek).

11 januari mijn eerste weegmoment. Dit vind ik echt spannend. Ik zet me er nu zo voor in dat je eigenlijk wel resultaat wilt zien! Logisch toch? Ik was 105 kilo, hoeveel zou ik nu zijn? Eerst hopen dat ik toch iets ben afgevallen... Dan komt de negatieve persoon in mij naar voren: stel dat je bent aangekomen ondanks je inzet... En dan toch een heel positieve instelling: stel dat ik veel ben afgevallen? De nieuwsgierigheid wint het en dan toch de stap genomen! Op de ochtend van 11 januari heb ik me gewogen en ik weeg nu: 103,5 kilo!!! WAUW beter dan ik had gedacht. Alleen ik weet dat je het beste 0,5 tot 1 kilo per week kan afvallen om het blijvend te houden. Dus eigenlijk ben ik weer net iets te veel afgevallen. Maar dit zal komen omdat het in het begin sneller gaat dan wanneer je een paar week bezig bent. (tenminste dat zeggen ze altijd toch?)

Ik weeg mij op zondag, want als ik me heb gewogen ben ik vaak zo blij dat ik ben afgevallen dat ik me meer aan de 'verleidingen van eten' toegeef. Dit is voor mij meer kans in het weekend, aangezien mijn vriend dan thuis is. Daarom weeg ik me op zondag. Zondag is toch altijd een 'vreemde' dag en dan mag ik van mezelf iets extra's!

groeten,

kelly

Totaal Resultaat -1,5 kilo

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan