Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, January 11, 2009

RETRO woog op het moment van schrijven 65.30 kg (bmi: 22.07).

Hoi die luitjes!

De feestkilootjes zijn er alweer zo goed als af zonder dat ik honger heb moeten lijden,heb elke dag nog lekker wat chocolade gegeten,een stukje koek of wat light chips en de kilootjes zijn er ook af gegaan,heerlijk!
Zo kan ik het echt wel volhouden,mijn gezonde leventje!
Ok,Bodystyling zal er ook wel voor iets tussenzitten alhoewel ik hun voedingsschema absoluut niet volg omdat er geen kilo's meer afmoeten,doe het alleen voor een strakker vel vooral aan mijn bovenbenen en buik.
En dat lukt wel stilaan!Als mijn sessie afgelopen is ga ik proberen 2x per week Aerobic,step-aerobic of figuurtraining te volgen hier in de buurt.
Met wat goodwill zal dat wel lukken.Alvast vanaf volgende week ga ik er al aan beginnen met 1x per week en dan ook nog die 2x Bdystyling.Heb er superveel zin in!
Heb toevallig op het werk samen met 4 anderen een bon gewonnen van 375 euro voor bij Healthcityte gaan sporten,ga deze (lief als ik ben) aan mijn ventje geven zodat hij zijn goede voornemens (van meer te sporten) ook kan gaan waarmaken! :cool06:

Liefs,
Retro !

Onbekend
January 12, 2009 om 03:00
Hey Retro!

Super dat je weer op gewicht zit, zonder veel moeite te doen! Heerlijk he :D Ik was er ook zo weer, zat er zelfs onder :P Ga me zo wegen, ben benieuwd! Heb dit weekend namelijk lekker genoten van wat chocoladekoekjes :) Jummie nu mag het vanmezelf :D En gisteravond lekker pasta gegeten met gehakt en saus. Maar door de week houd ik het lekker gezond.

Lief van je dat je die bon aan je man geeft :) En Steps/Aerobic doe ik ook altijd om ma en wo! Erg leuk vind ik het, alleen het meisje dat lesgeeft is er mee gestopt, dus er is al 3 weken geen Aerobics meer geweest, maar voor het eerst vanavond weer steps :) Dus daar ga ik zeker heen!

Veel plezier deze week met wat je allemaal gaat doen!
Wat voor werk doe je trouwens?

:xsoesx:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan