Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, January 11, 2009

Anneke21 woog op het moment van schrijven 103.40 kg (bmi: 34.15).

Wel ja wat moet ik zeggen, het is zondag, ben weer netjes naar de fitness geweest deze morgen (gisteren middag trouwens ook nog) maar mijn weegschaal laat me toch nog maar eens vallen, ik snap er niets meer van.
Al heel de week zo mijn best gedaan en geen enkel resultaat.
En ja spierweefsel weegt meer als vet, maarja dat wil ik nu effe niet zien.

Toch wel weer teleurgesteld in mezelf en die :angry::weegschaalrose:
Dus mindermagook ik zal jou moeten gaan volgen ipv jij mij aangezien ik het laatste jaar maar altijd net boven die :furieus: 100 blijf zitten.

:supercry::supercry::supercry::supercry:

January 12, 2009 om 08:10
Hey Anneke

Shake hands!! Bij mij was het vanmorgen precies zo!! En ik vind het erg moeilijk om gemotiveerd te blijven nu. Maar ik probeer vol te houden. Al heb ik net wel een bolletje met chocoladepasta verorberd en het smaakte me heerlijk!!
Maar nu weer serieus aan het dieet dan maar en hopen op een lievere weegschaal aankomende maandag?

Groetjes
:yvonneke80:
January 12, 2009 om 16:07
blijven volhouden anneke!!! Als het een troost mag wezen, ik zal deze week niet bepaald een schitterend resultaat neerzetten, vrees ik. Mijn lijf én mijn hoofd verzetten zich... ik snap niet waarom ik, iedere keer als ik weer een beetje daal, eigenlijk bijna bewust mijn resultaat verpest. Alhoewel, ik heb een theorie... ik ben effectief nooit meer onder dit gewicht geweest sinds ruim 20 jaar. Mijn lijf heeft hier gewoon geen herinneringen aan. Ja, 107 herinnerde ik me nog, uit 2000 ongeveer... maar ik zit al sinds ik op unief zat (nu dus 21 jaar geleden) boven die 100. Ik kan me daar gewoon niets meer bij voorstellen!

Maar jij moét toch je vetpercentage aan het laten dalen zijn? Kan je dat niet volgen op je sportschool? Dan kan je je daar aan vasthouden... Of simpelweg met de lintmeter (ik las deze week een artikel in een oude humo over de onzin van weegschalen met vetmeters... de prof zei dat die zo fout zitten dat je beter gewoon met een lintmeter werkt). En al die spieren gaan je metabolisme omhoog doen gaan, waardoor je vanzelf wél weer minder zal gaan wegen hoor. Alleen zal dat misschien nog even duren, maar het komt wel, zeker weten!

We gaan gewoon sàmen over die 100-grens!!!

:mindermagook:
January 13, 2009 om 14:52
goed onnozel word ik ervan anneke! Voor het eerst sinds ik begon zit ik écht in een dip... en de nootjes moesten er weer aan geloven vanavond (ik zit tot overmaat van ramp alleen thuis ... nu ja, met drie slapende kids). Enfin, nu stop ik. Heb van alle lekkers in huis de inhoudstabel gelezen en gelukkig geconcludeerd dat het de moeite niet loont. Seffens ga ik me dus maar volgieten met lekker warme broccolisoep, tot ik geen pap meer kan zeggen. Dan is het moeilijke moment hopelijk voorbij...

Wel heb ik vanochtend, volkomen onverwacht, gemerkt dat ik weer in mijn :ongi2: ben beland. Zou dat toch eens moeten onthouden, die datum... dat is elke maand weer zo'n complete verrassing. Maar: hopelijk verklaart dit mijn vreetbuien van de afelopen dagen, en kan ik dat morgen achter me laten. Ik wil deze week niet bijkomen, op weegdag!

Doe dat nog goed deze week!

groetjes,
:mindermagook:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan