Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, January 11, 2009

Joes woog op het moment van schrijven 85.00 kg (bmi: 28.08).

Vandaag een week aan het lijnen niet snoepen en minder eten!!
Vanmorgen op de weegschaal maar helaas niets afgevallen! Dat was wel effe een tegenvaller, maar we gaan gewoon door misschien volgende week wel wat eraf (laten we het hopen)
Vandaag de schaatsen ondergebindt en aan het schaatsen geweest niet dat ik het goed kan maar toch!! Heb nog nooit zover geschaatst in mijn leven en toen we terug kwamen had ik een blaar! Dat was natuurlijk weer minder. :opgeeft:
Het sfeertje was natuurlijk wel helemaal top op zo een mooi meer en al die mensen op het ij!! mooi gezicht!

Nu weer lekker bij de houtkachel aan een warm kopje koffie!!

January 12, 2009 om 09:27
Hallo! :hallo:

Ik zag dat je me had toegevoegd als buddy en ik heb jou meteen ook toegevoegd. Wel zo handig en gezellig toch?

Ik ben vorige week weer begonnen met Low Carb en ik doe echt heel erg mijn best maar heb het er wel heel erg moeilijk mee. Telkens weer die verleidingen weerstaan! :kwijl: Tot nu toe gaat het goed, maar vraag niet hoe! Vrijdag naar ons favoriete buffetrestaurant geweest en GEEN toetje genomen! :banaan1: En ze hebben daar goddelijke flensjes met goddelijke chocoladesaus. Daar heb ik me de rest van het weekend aan vastgehouden als ik heel erg zin in iets kreeg: "zonde toch dat je dat flensje hebt weerstaan om dan nu wel te zondigen, had je dat flensje net zo goed ook kunnen nemen" en dat hielp om dan niet te zondigen. Omdat ik het dus anders zo zonde vond. Ben wel heel erg trots, :Imgood: maar ben ook weer een kilo terug aangekomen, want vrijdag heb ik toch teveel koolhydraten binnengekregen. Ben zaterdag vrolijk verder gegaan, maar tot nu toe schiet het niet op. Maar ik laat de moed niet zakken! Heb er toch mooi 3 kilo af :pijldown: sinds vorige week maandag èn ik heb (behalve vrijdag dus) elke dag minimaal 1 maar meestal 2 en soms zelfs 3 uur bewogen op onze cross- en hometrainer! Ik hou me ook vast aan het idee van 'nog 2 weken'. Daarna ga ik wel gewoon door met lijnen, maar stop ik wel weer met Low Carb. Ik vind het gewoon te lastig om het heel lang vol te houden. :poeh:

Ben vanmorgen weer naar de fysio geweest voor mijn heup (en omstreken). Hij heeft heftig gekneed en vrijdag mag ik weer terugkomen. Sinds ik terug van van de fysio nog geen pijn gehad, maar mijn wijze moeder zou zeggen: 'prijs de dag niet voor het avond is'. :lachuh: Haha.. ik ben echt héél erg opgevoed met dat soort spreuken! Grin. :wappi: Verder vanmorgen de nieuwe Sonja gekocht, maar er nog net in gelezen. En dan tot slot: sinds gisteravond ben ik ziek. :ziek2: Gisteren hele dag moe, kon niet uit de voeten, hele dag op bed gelegen, verder niks aan de hand. 's Avonds valt het ineens op me en nu wordt het dus steeds erger! Weet nog niet of het griep of verkoudheid is, maar ik denk griep, want heb erg last van mijn spieren en het hoesten valt eigenlijk nog wel mee. Wel af en toe hoesten en daar ligt mijn keel ook al helemaal van open. Kortom: ik ben héél erg ZIELIG!!!! :ineedahug:

:groetjes2:

:floortje36:

PS Ik hoop dat je volgende week dan 2x zoveel bent afgevallen! Dan lig je toch nog op schema. Maar weeg jij je echt keurig 1x per week? Heel erg knap hoor! Ik kan dat niet; ik sta er iedere dag op en zelfs wel meerdere keren per dag! Weet dat dat niet goed is, maar ik kan het niet laten! :succes: de komende week!!!
January 13, 2009 om 08:33
Hoi Joes,

Dank je voor je lieve persoonlijke bericht.
Als je het leuk vind voeg ik je als mijn buddie aan mijn lijstje toe.
Want de extra kg die jij en ik met ons meedragen die moeten er ( vind ik ) wel af zijn voordat de grote vakantie begint ( ong half juli)

Mijn eerste streven is om eerst onder de 80 te komen dan vervolgens onder de 75 kg ( dat is wat ik jaren gewogen heb) maar het liefste ga ik naar de 68 kg. Dat is mijn einddoel.

Kom op ik geef me zelf ook vaak een :hop: wat ik best helpt.

Fijne middag/avond

:minoesch:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan