Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, January 11, 2009

Ineke78 woog op het moment van schrijven 93.70 kg (bmi: 30.60).

Hmm, weegschaal is ineens niet zo lief voor me. Ik heb de hele week zo braaf gesport, kon vrijdag alweer meer dan 4 km hardlopen (had ik niet verwacht na 3 weken niet hardlopen), donderdag en vrijdag helemaal niet gesnoept en toch zit er dit weekend ineens weer twee kilo bij. En echt niets geks gedaan. Erg demotiverend, soms denk ik dat ik die weegschaal maar gewoon weg moet doen. Zolang ik sport, niet/weinig snoep, veel water drink en gezond eet doe ik toch alles goed lijkt me.
Ben nu flink sjacherijnig, maar ik ga morgen gewoon weer verder. Laat me niet kennen!

January 11, 2009, gewijzigd door Neleken op January 11, 2009 om 14:34
He Ineke,

Zeg houdt vol he...ik had dat vorige week ook en baalde verschrikkelijk en heb zaterdagavond meer dan een halve zak chips gegeten.... en vanmorgen stond ik op....en was ineens zomaar een halve kilo kwijt. Ik ben er inùmiddels achter dat je echt genoeg kalorieen binnen oet hebben OM TE KUNNEN AFVALLEN. Raar he maar als ik sport kom ik ook aan als ik dan ook nog eens op mijn eten let en dan denk ik dat het spieren zijn maar het tegedeel is waar. Het zijn kalorieen te weinig. Ik heb gelukg dat ik de kalorieen met behulp kan voelen in mijn lichaam en ik weet iik hoeveel ik weeg als ik op die weegschaal ga staan dat lijkt niet te geloven maar is echt waar; maar de dag dat ik te weinig gegeten heb.....kom ik dat grandioos aan. Ik denk dat jij je kalo's eens moet opschrijven wat je eet en ook die je kwijt bent met sporten en dan de balans moet vinden wat voor jouw het beste is.
Sorry wilde dus alleen zeggen dat je genoeg kalo's moet eten en als je dat in gezonde dingen doet en volhoudt dan ga je ze echt kwijtspelen( zo ben ik nu bezig en heb toch al een resultaat van , 11,5 kilo. Meer doe ik er eigenlijk echt niet voor.

Groetjes en sukses met volhouden!!!

Liefs Neleken
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan