Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, January 11, 2009

Katrien67 woog op het moment van schrijven 93.50 kg (bmi: 30.18).

Hoi allemaal,

Het gaat weer goed bij mij. De kerstkilo's zijn eraf en de nieuwjaarsborrels heb ik redelijk goed doorstaan. Ik heb tenminste de hapjes weten te weerstaan en het bij een of twee wijntjes gelaten. Dat laatste heeft veel met het eerste te maken, want als ik eenmaal begin met wijn dan vallen de remmen al snel weg en ga ik me ook nog te buiten aan grote hoeveelheden hapjes en nootjes. Dat wilde ik deze week niet, want ik heb weer behoefte aan een frisse start. En met mijn verjaardag in het verschiet en de feestdagen achter de rug vond ik dat ik deze weken weer in het gareel moest.

Gisteren zag ik voor het eerst de 89,5 op de weegschaal. Daar had ik heel erg naar uit gekeken, maar het gekke was wel dat het me gisteren niet eens veel deed. Bij de 99 had ik hetzelfde, op het moment dat me zoiets lukt stel ik me onmiddelijk een nieuw doel. Nu dus op naar de 80.

Nu ik dit stukje zo teruglees lijkt het wel alsof ik nooit tevreden zou kunnen zijn, maar dat is het ook weer niet. Want ik heb al meer bereikt dan ik had durven dromen, en ik krijg regelmatig leuke reacties en complimenten. Ik geniet ook van nieuwe, andere kleding en voel me gewoon veel lekkerder. Het is meer dat ik nog heel erg bezig ben met het verleggen van mijn grenzen. En iedere keer dat ik een grens heb bereikt wil ik meteen op zoek naar de volgende. Ik moet oppassen dat ik daar wel weer op tijd mee stop, voordat ik mezelf onhaalbare doelen ga stellen want dan ligt de frustratie wel op de loer. En wie weet hoe ik die dan weer ga afreageren... Nou ja, voorlopig gaat het nog goed en ik denk dat mijn einddoel misschien bij de 75 zal liggen.

Ik bedacht laatst trouwens dat ik nu al een kwart van mijn gewicht kwijt ben. Bizar, als je me vorig jaar in vier gelijke stukken had verdeeld had je een berg vet kunnen weggooien, de overige drie stukken weer in elkaar kunnen zetten en voila, the new me!

Groetjes
:katrien67:

January 12, 2009 om 16:00
Ha die Katrien
Zit op mn hotelkamer in denemarken (ipv aan de bar) en dacht (na een hoofdstuk in mediteren voor dummies te hebben gelezen want die stress moet er toch een keer uit)geen tv maar even naar de site (waar hebben we internet anders voor.)
Meid ik vind dat je meer dan trots kunt zijn als jij niet trots kunt zijn weet ik het ook niet meer.
En de fotos jeetje....WOW.... wat een metamorfose.
Jij bent dan wel niet het type dat er mee te koop loopt (en dat siert je) maar realiseer je hoe ver je bent gekomen.
Gisteren had ik een k..dag en daar heb ik vandaag over lopen nadenken.
Ik kom toch weer terug op wat je tegen me gezegd hebt, eerlijk tegen mezelf zijn, en dat ben ik vaak niet.
Ik moet nog meer als voorheen mezelf documenteren en confronteren met wat ik fout doe (of goed).
Het helpt niet als ik netjes naar de sportschool ga en vervolgens een paar pilsjes en een halve fles wijn drink, vervolgens is de rem er weer af en eet/snoep ik weer teveel.De viscieuse cirkel is dodelijk en daar moet/wil ik van af.Het gaat me anders te langzaam en dan verlies ik mijn motivatie.
Ga dus wat harder voor mezelf worden maar beloof niet te vergeten mezelf ook te motiveren.
Nou weer lang genoeg tegen je op gezeurd.
He kanjer , zo doorgaan en laat ze een poepie ruiken.
Heel Veel Liefs
Wolfgang
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan