Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, January 11, 2009

Tamaria woog op het moment van schrijven 75.00 kg (bmi: 25.06).

Hallo Allemaal


De weegschaal staat nog het zelfde als vorige week .:vraagje:
Maar niet getreurd ,ik ga gewoon door . Maar het gaat me wel weer 'n keer lukken , de strijd met de kilo's .:kg::kg::kg::kg::kg:in de :pijldown:

Me schaatsen die heb ik verkocht , Heb er niemand anders heel blij mee kunnen maken :thanx:. Vindt het prachtig om er na te kijken , al die ijs pret .Maar ik waag me niet meer op glad ijs .

Als het niet meer vries wil ik me training op gaan pakken voor straks de lange afstanden op de fiets.
Er staat een fiets vakantie geplant voor mei of juni.rondje nederland .
De afsluitdijk ,Friesland:friesevlag:, Groningen en Drente .Daar hebben we nog nooit gefietst .gaan ook nog een stukje door :duitsland: Alle andere provincie hebben we gefietst .

Maar eerst de winter maar eens achter de rug . :winter04:

Groetjes Tamaria :sneeuwzon3:January 11, 2009 om 13:59
:hoihoi: :t:amaria
:z:o jij je schaatsen verkocht jammer :S maar toch fijn dat je er iemand anders blij mee heb gemaakt, wij zijn vandaag en gisteren heerlijk op de vaart en vlieten wezen schaatsen, en het was me druk maar wel erg gezellig met koek en zopie, en natuurlijk een borreltjes genomen, en chocomelk met slagroom helemaal verkeerd maar heb het er weer uit geschaatst, vandaag de hele dag bezig geweest vanaf 12uur tot half5 en nu maar afwachten wat het weer doet, ben ook wel onderuit gegaan en Piet van mij net op het laatste stukje flink op zijn gat gevallen en brak daarbij zijn horloge bandje en zijn stuitje deed flink pijn, nu maat hopen dat het morgen niet blauw uit slaat :D
:i:k hoop ook dat het binnekort ook beter weer wordt wil ook weer gaan fietsen naar mijn werk, helpt goed om gewicht te verliezen want het gaat hier niet de goede kant op helaas :P goed van jullie dat je zo'n eind wilt gaan fietsen, wij willen ook zoiets ooit ondernemen, en wij hebben ook vroeg vakantie in juni al.
:g:a zo even bij :t:ober kijken want die heeft de halve marathon gelopen als het goed is in Egmond, wens je een fijne week toe en dat je ook weer lekker kan :hardlopen: tot horens :groetjes: :baai: Sonja
January 12, 2009 om 03:03
Hee Tamaria!
Het is gelukt! Ik heb gisteren Egmond gelopen in 2 uur en 7 minuten! Ik wilde heel graag onder de 2uur lopen, maar het was zo zwaar! Zie nieuwsbericht:
37e Editie van PWN Egmond Halve Marathon laat ware gezicht zien
Twaalf jaar lang waren de omstandigheden in Egmond aan Zee niet zo bar geweest als tijdens deze editie. Met temperaturen rond het vriespunt en een ijzige zuidwesten wind die de gevoelstemperatuur enkel graden deed dalen, konden de lopers niet anders dan rustig beginnen over het strand. De tijden van de winnaars zijn lange tijd niet zo langzaam geweest en dat had alles te maken met de gure omstandigheden. Ook het zachte zand maakte het onmogelijk om in de eerste 11 kilometer al een versnelling te plaatsen.


Dat tref ik weer he haha! Voeten zakten zover weg in het zand en die windkracht 7 erbij, ik was echt kapot bij 17km, maar voelde wel heerlijk toen ik over die finish ging! :Imgood:

Snel aan het werk, drukke dag voor de boeg, hoop dat alles goed gaat met je!

Groetjes
:tober:
January 12, 2009 om 08:46
Hoi Meis,

Nou mijn weegschaal doet ook niet meer mee....hahaha
:jojo: vanochtend 62.5 kg...Ik hou wel vol hoor ...maar ben toch wel een beetje verdrietig.

Er was geen schaats meer te verkrijgen hè....wat een gekte!

Gelukkig gaan we nu weer normaal doen, je kon niet normaal meer in de rondte rijden hier in de omstreken...overal auto's in de buurt van het water/ijs...Ankeveen is vlakbij en ook Loosdrecht natuurlijk. Konden niet naar mijn schoonvader toe want het was een chaos van auto's. Gisteren hebben we maar een flinke wandeling over het ijs gemaakt op het Naardermeer ipv de wekelijkse familievisite.

Wens je weer een goede lijnweek.

:hugsandkisses: :ukkiepukkie:
January 14, 2009 om 03:36
Hoi Tamaria!
Goed dat je weer regelmatig loopt! Ik ga morgen weer van start, paar dagen rust na Egmond was wel even nodig, ik was stijf zeg haha!
Maar nu weer het trainingschema oppakken want ik heb me ingeschreven voor de City Pier City op 14 maart, dat is ook over 2 maanden alweer!

Liefs!
:tober:
January 14, 2009 om 13:25
Hee wijffie,

begint wel weer een beetje te komen...heb wel de fiets een paar dagen in de schuur gelaten...maar morgen en vrijdag weer fietsen....!

Ik ben OOK erg blij met jou hoor:knuffel:heel blij zelfs!!!

Gaat het lopen alweer een beetje?

Hoop dat de weegschaal gaat meewerken want dat lukt nog niet echt.
Zaterdag ga ik er weer op staan, en dan ook invullen! Op het moment ben ik net een :jojo:
Halve kilo eraf, 4 ons erbij, weer 8 ons eraf! halve kilo erbij...ik wordt er gek van :-)

Nou meis ...hoop dat het met jou wat gemakkelijker gaat :zen2:
'K stuur je wat :zen2: stuur ook wat :zen2:
terug...hahaha:tong:
:kiss::ukkiepukkie:
January 14, 2009 om 15:09
:hoihoi: :t:amaria
:d:ankje voor je lieve berichtje, het kwam spontaan in me op dat gedichtje en heb het direct op geschreven zo kan ik het tijd nog eens na lezen, en ja ieder huisje heeft zijn kruisje he, en ik kan moeilijk dingen los laten, wil alles onder controle hebben en dat kan nu eenmaal niet altijd, en de kinderen zijn mijn grooste zorg, wil dat alles goed verloopt en dat ze het goed hebben, maar ze zijn volwassen en zullen het toch zelf moeten doen, heb jij nog tips om er wat beter mee om te gaan?
:t:ot horens :t:eodels :baai:
:sonja58:
January 16, 2009 om 07:55
:oy: Tamaria,

Zonde dat je je schaatsen verkocht hebt, kreeg je niet de kriebels toen je die andere zag, ik wel hoor. Ben wel heel veel op het ijs geweest, maar alleen gewandeld.

Maar jij bent lekker bezig met fietsen, wandelen en op de hometrainer.

Lijkt me heerlijk om langs het strand te lopen met die kou en mooi dat het vooraan ook nog bevroren was, erg mooi om te zien lijkt me.
Het zag er allemaal idd prachtig uit met die witte rijp op de bomen en struiken.

Nou die opoefiets gaat verschrikkelijk zwaar, als het even kan pak ik m'n andere fiets, maar voor boodschappen gaat het prima. Gelukkig was het een goedkope opoefiets en ja ik zit wel erg lekker rechtop.
Nog :eenfijnweekend: en :totdevolgende:.
:japiekrekel:
January 22, 2009 om 13:27
He Tamaria, ik ben er ook weer hoor! Ik heb een hele drukke tijd achter de ru. Mijn bedrijf, mijn dochter die ziek is en 2 kleinkinderen maar mijn werk is het drukste zo druk dat mijn man nu ook voor het bedrijf werkt. Ben ook op Franse les gegaan! Kun je nagaan! En er komt nog veel meer aan! Ik vind het ook allemaal een uitdaging! Bedankt dat je af en toe even kwam ik zag het via de mail. Maar had zelfs geen tijd de mail te beantwoorden. Maar ga weer door! Er moet nog veel af! Tot later hoop ik!
January 27, 2009 om 13:08
Hoi Tamaria,
:volgendekeer:

Gelukkig is het weer aan het meewerken...:zon:

Ik fiets en wandel, ondanks de kou.....en jij?

Morgen naar de diëtiste...ben weer erg benieuwd...is wel wat vanaf hoor, want de laatste keer wegen bij haar was dramatisch...:grinnik: dat waren natuurlijk de kerstkransjes en oliebollen...!

Gedraag je je een beetje....:candy:? :taartgulzig:


Ik hoor je wel weer,
:liefs2::ukkiepukkie:
...... pootje van Puck
January 29, 2009 om 09:51
:hoihoi: :t:amaria
:h:oe is het met je? al weer wat afgevallen? en ben je nog aan het :hardlopen: hier wilt het nog steeds niet kom niet in mij ritme, we gaan volgende week een midweekje, en hopen het weer op te pakken tis dan 3jaar geleden dat we hier zijn begonnen op valtaf en toen is het ons ook gelukt dus gaan we er weer voor en de :hardlopen: schoenen gaan gewoon mee ook die fietsen, dus er is werk aan de winkel volgende week, eigenlijk al vanaf vandaag hoor :grinnik:
:w:ens je alvast een heel fijn weekend toe :baai:
:sonja58:

January 31, 2009 om 05:04
Hoi Tamaria, hoe is het met je???
Lukt het een beetje met afvallen??
Het is al weer een tijd geleden dat je hier was.
Liefs
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan