Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, January 11, 2009

Luzzy woog op het moment van schrijven 120.00 kg (bmi: 37.87).

Dagboek geopend

March 9, 2009 om 12:17
:hoihoi: :l:uzzy
:z:ag dat je ff langs bent geweest gezellig, dus ik dacht kijk ff bij jou, je bent goed bezig zo te lezen kwa beweging dus lekker doorgaan, en zo 3keer per dag eten en tussendoor regelmatig wat fruit kom je er zeker wel :yeah: tis mij ook gelukt dus jou lukt dat op ook, zet hem op :gazodoor:
:veelsucces: :groetjes: :baai: Sonja
March 9, 2009 om 12:37
Hallo Sonja...

het ging lekker, tot een dietiste vond dat ik te weinig at, lastig om ineens veel te gaan eten, terwijl dan ook het gewicht weer stijgt. Ik ben dus even de draad kwijt geweest.
Sporten word steeds leuker; het begint weer haalbaar te worden. Ik ben energiebeperkt door een niet-aangeboren-hersenziekte, maar met behulp van haptotherapie, medicatie en voedingssupplementen win ik steeds weer wat terug. Toch houd ik mijn beperkingen qua geluid en licht.
Maar ik ga miv volgende week 2x per week NOrdic Walken in groepsverband en ben vorige week, sinds 8 jaar weer baantjes wezen zwemmen.
En dan gaat de voeding ook vanzelf weer de goede kant op... Al mensen hier op de site zijn een voorbeeld voor me, en de herkenning van aankomers en afvallers zijn belangrijk voor me...
groet Luzzy
March 10, 2009 om 09:40
:hoihoi: :l:uzzy
:v:ind het knap van je dat je ondanks die "hersenafwijking" toch door gaat neem mijn :petjeaf: voor je want ik denk dat weer maar weinig mensen zijn die op zo'n manier toch doorzetten echt goed (+) van je, nordicwalking is echt leuk en in groepsverband nog gezellig ook zo kom je toch nog onder de mensen, en als je het ff heb gehad neem je gewoon wat afstand en pak je het daarna weer op toch? ga zo door je kan het wel :gazodoor:
:groetjes: :s:onja
March 10, 2009 om 12:55
Ha die Sonja,

Bedankt voor het comopliment. Gelukkig heb ik "hulp" bij die hersenziekte. Zoals thuiszorg, hapto, orthomoleculaire voedingssupplementen en reguliere medicatie.
Als ik me dan goed voel kan ik ook dingen ondernemen. Wat ik ook zoveel mogelijk doe. Daarna weer plat, maar dan hebben we het in ieder geval wel gehad; een sociaal leven en met mijn lijf werken geeft ook energie en voldoening.
Hoe gaat het met je hardlopen? Nog fanatiek bezig?
groet Luzzy
March 11, 2009 om 14:44
:hoihoi: :l:uzzy
:n:ou met het hardlopen gaat het nog niet helemaal zoals het zou moeten gaan :S heb wat last van mijn rechter voet, die is nl door gezakt en ik heb van de week op nieuwe schoenen gelopen en dat ging niet zo lekker, vandaag weer een rondje gedaan maar nu weer op mijn oude schoenen en nu geen last gehad :tl|: snap er niks van, nu ik achter mijn pc zit zeurt het een beetje maar ga zo ff op internet kijken of ik een afspraak kan maken bij de voetspecialist om weer nieuwe zooltjes te laten aanmeten, en dan hoop ik weer zonder pijn te kunnen rennen :hardlopen:
:f:ijn dat je toch nog zoveel uit het leven haalt echt waar, vind het zo knap echt zonder dollen, zou niks voor mij zijn ik ben nogal snel somber als er dingen tegen zitten en kan dat moeilijk relativeren en los laten, maar we zijn gelukkig niet allemaal het zelfde he :hug:
:veelsucces: go for it :yeah: en geniet van al het mooie om je heen :knuffel:
:groetjes: :baai: Sonja
March 14, 2009 om 10:40
:hoihoi: :l:uzzy
:j:a idd ik werk in die blauwe-doos alleen niet in Amsterdam maar in Delft :D dus nerges last van gehad, ik had ook een weekje vrij dus hoorde het op de tv.
:w:okken was leuk veel verschilende dingen gegeten en geen last van mijn maag gehad, en zeker voor herhaling vatbaar.
:h:eb woensdag en vrijdag weer goed :hardlopen: snap :tl|: er geen :kont: van zo heb ik last en zo loop ik weer heerlijk, maar heb voor dinsdag een afspraak gemaakt.
:i:k hoop dat je keelpijn weer snel voorbij is want niks is zo vervelend als ziek zijn bah :P maar zal toch wel :knuffel: en dan kan je weer lekker sporten toch?
:t:is idd wel lekker als je toch nog wel iets in je huisje zelf kan doen, want een ander doet het toch niet zoals je dat zelf zou doen he? maar soms moet het helaas toch gebeuren en dan is het toch fijn dat er andere zijn die dat voor je doen.
:h:oe gaat het met het lijntje wilt het al zakken? hier nog steeds niet maar we blijven ons best doen he :veelsucces: en een heel fijn weekend gewenst :groetjes: :baai: Sonja
March 18, 2009 om 15:14
:hoihoi: :l:uzzy
:h:oe gaat het met je? ben je al weer beter en heeft de keelpijn niet door gezet of juist wel? en ben je al weer lekker aan het nordic walken?
:h:ier gaat het up en down zo heb ik mezelf in de hand en zo eet ik me weer vol :tl|: snap niet wat er met me aan de hand is, voel me zo :stom: iedere keer denk ik, nu ga ik er voor :yeah: en dan zit ik zo weer aan iets wat helemaal niet goed voor me is :stom: :stom: :stom:
:n:ou ik wens je beterschap als je nog ziek bent en anders :veelsucces: met het lijntje, tot horens :baai:
:groetjes: Sonja
March 18, 2009 om 16:59
Ha die Sonja,

was net even een bakkie halen bij een vriendin van me, was alweer een aardig tijdje geleden. Kom momenteel niet zoveel bij anderen. bij de hapto bezig met een oud stuk verleden, wat veel energie vreet en vind het lekkerder om nu dingen alleen te doen en vooral het sporten doet me goed, mits dat lukt.
vandaag een heerlijk weertje gehad tijdens het Nurdic, we hebben 7 km gelopen. vanaf maandat hoop ik dan eindelijk 2x per week te kunnen Nurdiccen. Met het "loskomen van dingen" gaan bij mij ook eetproblemen komen, en ik vrat me dus te barstes (dialect)aan alllerlei dingen die ik niet moet eten. Nou sinds 2 dagen heb ik de goede draad weer op kunnen pakken, hoop dat dat zo blijft. Die vriendin vroeg zich af of het nu wel verstandig was om én geestelijk en qua lijnen zo veel bezig te zijn en daar heeft ze wel een raak punt, (ze doelde daarbij vooral op de reactie die mijn dietiste heeft, die niet echt motiverend werkt, (daar wil ik het de volgende keer ook met haar over hebben)(dat is het lastige van een hersenziekte, het reageren staat op een laat pitje, dat dingen pas veel latert doordringen). misdschien heeft ze wel gelijk, maar ik moet toch ook de draad op kunnen blijven pqakken als het niet lekker loopt. Ik denk dat dat de valkuil is van iedereen. Morgen een gesprek met de huisartsondersteuner, die ik er naast de dietiste bij heb. Kijken hoe hij er over denkt. Ik denk hetzelfde als ik. Maar oké... ik ben weer op de goede weg. zoals je ziet een andere pasfoto erbij(mijn ID was verlopen, dus ik moest er weer aan geloven, toch een wat dikkere kop als op die andere foto...

Tja je Snaaiprobleem.... vroeger zouden we zeggen 'hormonen' hé? Nu vragen we ons af waarom we telkens voor de bijl gaan. Lastig voor jou, maar voor mij wel herkenning.... (ALLEEN BEN IK 2X ZO ZWAAR ALS JOU)

Wel knap dat je zoveel gelopen hebt weer, ik doe het je niet na (nog... hoop ik) het zou mooi zijn als ik over een paar jaar op het goede gewicht zou komen te zitten en een borstverkleining heb ondergaan, dat het hardlopen, met mijn versleten knietjes tóch weer haalbaar is, net als vroeger.
De spreuk voor vandaag.... "mocht je je niet in kunnen houden en gaan snaaien..... geniet er dan in ieder geval van, dan heeft het je toch nog iets opgeleverd"

Veel liefs, succes ermee en veel bouwplezier in je blokkendoos

Luzzy
March 18, 2009 om 20:18
:samenzijnwesterk:
March 19, 2009 om 11:43
Vandaag naar de huisartsondersteuner geweest voor een gesprekje hoe het gaat. Sinds een paar dagen de draad weer op kunnen pakken vwb het eten, hij vind dat ik ondanks alees wat er loskomt, ik toch vrij snel de draad weer op heb kunnen pakken, iets positiever dan mijn dietiste.... die het maar veel vind wat ik af moet vallen en er dat ook met al haar lichaamstaal laat blijken, ga ik de volgend ekeer het wel even over hebben. Ik verwacht support van haar, terwijl ze niet weet waar ik bij de hapto mee bezig ben.
het stimuleerde dat hij het wel positief bekeek, en ik toch wat afgevallen was, ondanks de onregelmaat en de hoeveelheid van het eten (en snoep...)

Je spreuk van de dag is dit keer niet van toepassing op mij, ik moet juist even liever voor mezelf zijn en de anderen even de anderen laten....

Veel fiets en loopplezier
Luzzy

Ps. Naar Intratuin gefietst en geshop'd en lekker heerlijk genoten van een SWIRL...
de kippesoep staat nu op..

April 1, 2009 om 16:59
:hoihoi: :l:uzzy
:s:orry dat ik hier niet zo vaak meer bent, was het opeens ff zat en met het gewicht ging het ook al niet zo lekker dus dacht ik ff geen valtaf maar kan het niet laten en soms moet ik ff kijken.
:h:oe gaat het met jou? wilt het bij jou wel lukken? tis wel heerlijk weer he, je bent zeker aan het wandelen geweest? de :zon2: schijnt lekker en heb meer zin in van alles, heb net 2dagen onze kleinzoon gehad is zo gezellig zo'n heerlijk mannetje, om op te vreten :-D
:n:ou het is een kort berichtje maar ik blijf je in de gate houden hoor :groetjes: :baai: Sonja
April 2, 2009 om 15:02
:hoihoi::l:uzzy
:n:ou meid ik wens je een heel fijn :weekend: en ook een hele fijne week bij je vriendin :knuffel: geniet er van :hug: en lekker wandelen :nordic: wordt heerlijk weer :zon2:
:sonja58:
April 15, 2009 om 15:35
:hoihoi: :l:uzzy
:h:oe is het met je? heb je een leuke week gehad bij je vriendin? en ben je de paasdagen nog goed door gekomen? hier gaat het weer eens de goede kant op hoewel ik nu al weer 2 dagen niet zo gezond heb gegeten :S
:m:aar we gaan door :yeah:
:t:ot horens maar weer :groetjes: :baai: Sonja
April 17, 2009 om 15:11
:hoihoi: :l:uzzy
:k:om ff langs om je een heel fijn en zonnig :zon2: weekend te wensen :hug:
:sonja58:
April 24, 2009, gewijzigd door Sonja58 op April 24, 2009 om 15:22
:hoihoi: :l:uzzy
:fflangs:
:o:m je een heel fijn weekend te wensen met heel veel :zonnetje2: verders alles oke (+)?
:groetjes: :baai: Sonja
April 25, 2009 om 02:40
Ha die Sonja...

Zit met de dietiste nu op één lijn... wat wel prettig is...
Verder ben ik hard aan het behangen boven, het schilderwerk is af... 't is maar wat een mens leuk vind hè?
Morgen 2 logeerhonden voor een dagje, dus rust. Mijn eigen spanieltje :beschaamd1:is maandag geopereerd; 4 bulten weggehaald... gelukkig alllemaal vet, maar ze had d'r wel last van. tuurlijk geniet ik ook van de zon... dat zou verplicht moeten zijn voor iedereen :otje:

Wens je ook een prettig weekend en een stralende dag vandaag toe........
groet Luzzy
July 3, 2009 om 15:23
:fflangs:
:o:m je een heel fijn weekend te wensen, geniet ervan :hug:
:v:erders alles ok (+)? ik ben een beetje druk met van alles en nog wat sorry :shy:
:groetjes: :baai: Sonja
July 31, 2009 om 15:58
:fflangs:
:o:m je een fijn :weekend: te wensen :groetjes: :baai: Sonja
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan