Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, January 11, 2009

Floepes woog op het moment van schrijven 83.00 kg (bmi: 29.41).

Hallo allemaal, het gaat nog steeds lekker!
Gisteren wel even een HEEL moeilijk moment gehad, maar ook dat hebben we weer overleefd. Ik was met mijn zusje bij IKEA geweest en op de terugweg toverde zij een grote zak REDBAND tevoorschijn met allemaal lekker snoep... OOOOHHH
MAAR... ik had en appel meegenomen en ben daar maar snel aan begonnen. Dat is mijn redding geweest.
Vandaag naar de verjaardag van mijn schoonzusje geweest. En zij maakt altijd heerlijke monchoutaart en ik mocht van mezelf daar een stukje van en voor de rest heb ik me daar keurig ingehouden!!!
Vanavond de heerlijke witte kool salade van SB gegeten. Er is nog flink wat over, dus dat gaat morgen mee voor de lunch.

Allemaal VEEL SUCCES gewenst komende week.

groeten Roelien

January 12, 2009 om 09:20
Hallo! :hallo:

Fijn dat je weer helemaal terug bent hier en dat het de eerste week al meteen zo goed gegaan is! :gazodoor: Heb vanmorgen zelf ook weer de nieuwe Sonja gekocht, maar er nog niet in gelezen.

Ik ben sinds vorige week weer begonnen met Low Carb en ik doe echt heel erg mijn best maar heb het er wel heel erg moeilijk mee. Telkens weer die verleidingen weerstaan! :kwijl: Tot nu toe gaat het goed, maar vraag niet hoe! Vrijdag naar ons favoriete buffetrestaurant geweest en GEEN toetje genomen! :banaan1: En ze hebben daar goddelijke flensjes met goddelijke chocoladesaus. Daar heb ik me de rest van het weekend aan vastgehouden als ik heel erg zin in iets kreeg: "zonde toch dat je dat flensje hebt weerstaan om dan nu wel te zondigen, had je dat flensje net zo goed ook kunnen nemen" en dat hielp om dan niet te zondigen. Omdat ik het dus anders zo zonde vond. Ben wel heel erg trots, :Imgood: maar ben ook weer een kilo terug aangekomen, want vrijdag heb ik toch teveel koolhydraten binnengekregen. Ben zaterdag vrolijk verder gegaan, maar tot nu toe schiet het niet op. Maar ik laat de moed niet zakken! Heb er toch mooi 3 kilo af :pijldown: sinds vorige week maandag èn ik heb (behalve vrijdag dus) elke dag minimaal 1 maar meestal 2 en soms zelfs 3 uur bewogen op onze cross- en hometrainer! Ik hou me ook vast aan het idee van 'nog 2 weken'. Daarna ga ik wel gewoon door met lijnen, maar stop ik wel weer met Low Carb. Ik vind het gewoon te lastig om het heel lang vol te houden. :poeh:

Ben vanmorgen weer naar de fysio geweest voor mijn heup (en omstreken). Hij heeft heftig gekneed en vrijdag mag ik weer terugkomen. Sinds ik terug van van de fysio nog geen pijn gehad, maar mijn wijze moeder zou zeggen: 'prijs de dag niet voor het avond is'. :lachuh: Haha.. ik ben echt héél erg opgevoed met dat soort spreuken! Grin. :wappi: En dan tot slot: sinds gisteravond ben ik ziek. :ziek2: Gisteren hele dag moe, kon niet uit de voeten, hele dag op bed gelegen, verder niks aan de hand. 's Avonds valt het ineens op me en nu wordt het dus steeds erger! Weet nog niet of het griep of verkoudheid is, maar ik denk griep, want heb erg last van mijn spieren en het hoesten valt eigenlijk nog wel mee. Wel af en toe hoesten en daar ligt mijn keel ook al helemaal van open. Kortom: ik ben héél erg ZIELIG!!!! :ineedahug:

:groetjes2:

:floortje36:

PS Hoe is het nu met je man? Het lukte me namelijk niet om op jouw hyves te komen...
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan