Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, January 11, 2009

Prodietje woog op het moment van schrijven 107.90 kg (bmi: 36.05).

Hallo Allemaal, :teckel:

Nou dat ging toch bijna helemaal mis vandaag.
Zoals gezegd ben ik lekker gaan wandelen vandaag in het kader van de wandelclub hier waar ik me ook bij aangesloten heb. Toen ik bijna bij huis was werd mijn Jack Russeltje aangevallen door een pitbull. Het was vreselijk! Gelukkig kregen we het beest van haar af, maar wel naar de dierenarts natuurlijk. Haar achterpootje is aan 2 kanten geperforeerd en heeft een grote schram, d'r neus bloedde. Ze heeft nu antibiotica en een spuitje tegen een shock gekregen en pijnstillers mee. Natuurlijk had die Pitbull nog nòòit iemand gebeten, en was het een hele lieve hond. Enfin, de mensen die er bij liepen (hij liep los) pastten alleen op hem. Maar ze zijn meegegaan naar de dieren arts en hebben betaald. Mijn jas zat onder het bloed. Ik heb hem in de wasmachine gestopt, om er later achter te komen dat mijn gloednieuwe mobiel in de jaszak zat. Die is nu dus verziekt. Wat had ik graag even een wijntje genomen vanavond. Maar ik heb het niet gedaan. vanavond me aan mijn dieet gehouden. *9*
Maar evengoed een rotdag.

Rietje

January 11, 2009 om 15:06
Kreeg net trouwens een sneer dat ik reclame maakte voor Prodimed bij de boekbespreking, daar had ik een iets te blij bericht geplaatst blijkbaar.
Wordt er nou pas pissig om, maar laat maar gaan...
January 12, 2009 om 02:47
Hoi Prodietje,

Dat heb ik gelezen. Ik heb nog even overwogen om boos te reageren, maar heb dat toch maar niet gedaan. Kortzichtige malloten. Ik had ook al gereageerd op die berichten, maar het helpt niet.
Je had zeker een rotdag zo. Knap dat je toch niet toegegeven hebt aan je behoefte aan een wijntje tegen de stress. Het zou zo jammer zijn.
Zijn de vooruitzichten voor je hond wel goed? Het is nogal wat, geperforeerde achterpootjes. Als het maar goed komt. En ze zal wel angst houden voor pitbulls en misschien ook wel voor andere honden. Naar hoor.
Nog 2 dagen, dan kan ik ook beginnen. Echt aftellen nu. Kijk er naar uit en heb er zin in.

Groetjes,

Jennie
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan