Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, January 11, 2009

0uithetmidden woog op het moment van schrijven 108.00 kg (bmi: 31.90).

Vandaag een lekkere relaxed dag gehad. Ik laat de wijn en de kaas bij de nieuwjaarsrecepties niet staan maar probeer er zeer bewust in kleine stukjes van te proeven. Vandaag lukte dat prima. Na de receptie met het gezin (en de vriendin van de oudste) de bossen in met een paar sleeen. Bij het zandgat was het gezellig druk en onze oudste en jongste zijn geregeld diverse hellingen afgezoefd. En natuurlijk ook capriolen van anderen bekijken. We hebben heel wat afgelachen.:-D Ik heb ook geprobeerd om met de slee een van de hellingen af te racen maar ik ben te zwaar. Tot tweemaal toe geprobeerd maar ik kwam nog geen meter vooruit voordat de slee aan de noodrem trok.:muwhahahaha: Omstanders gingen toen hun camera's trekken en aangezien ik geen behoefte had om morgen op de voorpagina van de lokale pers te verschijnen heb ik me verder maar gedragen.:cool04: Ik heb me toen maar dienstbaar opgesteld om de slee vaak van beneden naar boven de slepen - en dan zo snel mogelijk - heb ik toch nog wat gesport.

Mijn lichaam was dat echter niet meer gewend want toen we weer warm thuis zaten kreeg ik me toch een dut! Ik ging even liggen en was in een paar mintuten vertrokken voor een paar uur! Op mijn gemoed heeft dat in ieder geval goed gewerkt.:zzzz:

Komende dagen ben ik erg druk: morgenavond eerst nieuwjaarsreceptie op het werk en daarna nog naar de uni, dinsdagavond ben ik ook tot laat weg naar een bijeenkomst. Dus waarschijnlijk tot woensdag buddies!

Groet,

Twan

January 12, 2009 om 07:59
Hee Twan,
hahaha....Yep sommige dingen kun je maar beter laten!!
Ik ben ook zo'n type die vaak valt of lachwekkend terecht komt!!
Hoor ik m'n zus alweer bijna in dr broek plassend zeggen...HEB JIJ WEER HOOR!!:voorjoker:...ach....mensen met humor kunnen dit hebben denk ik dan maar schaterlachend!!

Wel goed van je om zo actief mee te werken!!! Staat sportief! Oogt leuk! ....en levert je nog eens puntjes op ook!! :okidoki:

Ik zie dat je voor vandaag ook al aan het invullen bent!? :gogo:
Wil Bobotie eten vanavond...maar POING!! die rijst erbij..zo ...die telt zeg!!...maar nu weet ik dat dus ehh..1..2 scheppen minder maar!!

Werk ze en veel plezier de komende (drukke) dagen en tot hoors!!
...ennne...ALLES invullen he?!! hihi...(leg alvast meenemers voor onderweg klaar!)

laterrrrrrr
January 13, 2009 om 08:01
Hoi Twan,
mhhh...ben zelf ook (ex)chips verslaafde!!
Ik doe de boodschappen en inderdaad sleep ik bij reclame extra veel mee naar huis!!

Mijn man gaat dan heerlijk naast mij zitten kraken en werkt die hele zak in zijn uppie weg!!!...Nee hij heeft geen greintje vet!!! is 48 jaar en heeft een goed getraind figuur! :grrrrrr:
Maarrrrr ...zeg ik!!...pas op he met al dat vet!!
Zegt ie: Beter goed geleefd en 10 jaar eerder weg...dan half geleefd en 10 jaar langer hier!?!...ach en dit is het enigste slechte wat ik eet!!
Anderen hebben een strippenkaart bij de snackbar!

Zweven viel wel mee...was eerder weer een mislukte startpoging!! :wilnietkijken:

Jij hebt je goed gehouden op de receptie!!
Ik zie geen buitensporige snacks!! :excellent:

Knap gedaan hoor!!!

Groetjes Monique
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan