Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, January 19, 2009

Vicky18 woog op het moment van schrijven 89.20 kg (bmi: 29.13).

Ik heb mijn gewicht weer ingevuld. Het was weer 2 ons eraf. Niet erg veel, maar goed het gaat zijn gangetje. Ik weet dat het zwak is om excusen te verzinnen, maar in dit geval wil ik het toch een beetje uitleggen.

Ik had me voorgenomen om op vrijdag te wegen, mijn lichtste dag. Maar aangezien ik zelf geen weegschaal heb, moet ik me bij mijn ouders wegen. De afgelopen paar weken ben ik geen een keer meer op vrijdagavond thuis gekomen. Dus nu is zaterdag eigenlijk mijn weegdag. Maar dit weekend was ik toen ook niet thuis. Pas op zondag. En in het weekend neemt mijn omvang wel wat toe. Vooral omdat ik zaterdagavond gala had en daar best wel wat gedronken had. Het rare was alleen dat ik niet eens aangeschoten was :S. Maar goed dus wel redelijk wat kcalorien binnen gekregen. Maar goed ik ga deze week weer gewoon verder en wie weet ben ik dan aankomende zaterdag wel weer een stuk lichter.

En mijn volgende doel is wat aan de kcalorien in het weekend doen. Daar zit nu voornamelijk mijn probleem, want doordeweeks kom ik vaak niet eens tot de 2000.

January 19, 2009 om 04:41
Haa Vicky,
Nou er is tenminste wat af en ben maar blij dat er in ieder geval niets bij is gekomen! ik ken het probleem van geen weegschaal hebben, dat is gewoon lastig, maar niets aan te doen.
En ga je zelf niet straffen he als je gezondigd hebt, maar gewoon de volgende dag weer gezond doen!
Liefs
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan