Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, January 19, 2009

Levi woog op het moment van schrijven 86.20 kg (bmi: 30.54).

:hallo3:

zo vanaf vandaag gaat het dan toch echt gebeuren.
opletten met het eten en vanaaf voor het eerst sporten.
ik ga 2x in de week sporten :karate:body combat en:steppen:bbb.
ik moet zeggen, dat ik nu voor het eerst er echt reuze zin in heb.
dus hoop dat het deze keer wel gaat lukken.


:groetjes3:

:morgen:

January 19, 2009 om 14:21
:hallo3::hallo3:,

Hihihihihihihihii ja leuk he dat we na 1,5 jr elkaar hier weer tegen komen..
Ik vertel t net tegen manlief en dat ik zei als je me in t dorp tegenkomt dat je me dan moet aanhouden. Zegt ie (ja manlief is erg nuchter en denk niet moelijk) waarom wisselen jullie niet gelijk elkaars nummer uit. Straks zijn jullie bejaard loop je daar met je rollator en kom je elkaar tegen en zeggen jullie hee ben jij het wat leuk je eindelijk eens te zien:lachen: Ik zei ja ja zo goed kennen we elkaar nog niet helemaal...:super!:
Hier was t weekend lekker rustig we zouden n Breda gaan maar Norea werd ziek en ik durfde t toch niet aan om n Breda te rijden. Dus lekker thuis gebleven... lekker niks doen en gister onverwacht bij zwager en schoonzus beland (die wonen achter ons) en daar gegeten (paul was er met de kids heen gegaan, moest wat vragen. Ik bleef met Rebecca want die moest in bad en eten. En terwijl ik haar eten gaf kwam Paul en zei kom je ook we gaan daar eten hahahahahaha)
OOh leuk Chimpie Champ, was lekker druk zeker met dit weer? Ik zat er ook nog aan te denken maar had geen zin meer om me omtekleden(had al wel gedoucht en had mijn joggingsbroek aangetrokken):owow:
Hihihihihihihi maar idd daar kan je je calorieen wel kwijt.
Ja is de sportschool mooi?? IK denk dat ik er ook maar heen ga. Want dat thuis sporten schiet niet op merk ik wel. Ik kan er dan gewoon lopes heen, nog beter... Ben je al geweest? Bodycombat is zwaar of nie? Is dat net iets als TaeBo v Billy Blanks? Hij is idd niet goedkoop maar goed ik zei voor die 3 euries p/mnd neem ik dan een onbeperkt, kan ik ook een x overdags gaan er is opvang zag ik al...
Nou meid ik ga weer stoppen met mijn geratel:shy: en ga de tas v Hanna inpakken en de kleren klaar leggen voor morgen en dan op bed tv kijken. Wekkertje gaat weer om 06u vrolijk rinkelen....
Tot snel weer
Liefs Janis:baai:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan