Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, January 19, 2009

Powerfull87 woog op het moment van schrijven 78.70 kg (bmi: 25.41).

Zoow...!
Deze week ben ik 1,6 kg afgevallen! Das toch geweldig :D En de week daarvoor 1,8 kg. Dus in totaal al 3,4 kg! YES!! Ik heb met mezelf afgesproken dat als ik 5 kg afgevallen ben, ik naar de kapper ga en mezelf ff een goede knipbeurt gun!
Deze week was wel moeilijker hoor.... Hóe moeilijk is het als er allemaal lekkere dingen op tafel staan en je wilt daar eigenlijk niets van pakken....... Mij lukt dat dus niet. Maar goed, ik eet wel beduidend minder lekkere dingen als eerst. En gelukkig heeft het wel wat resultaat.

Wat is het toch heerlijk dat je weer wat beter in je kleren zit als je afvalt! Ik voel me echt een stuk beter in m'n vel zo. Hoop dat het alleen maar beter wordt. En als ik dan uiteindelijk 70 kg weeg, ga ik nieuwe kleren kopen! Want hopelijk zijn dan veel broeken te groot. Overigens ben ik er ook wel aan toe. Ik zag gisteren dat er in 1 broek een scheur zat: Ik ben er gewoon uitgescheurd!!! :eek: PFF!

Maar ja, gewoon doorgaan, vol blijven houden allemaal, ook al heb je gezondigd! Morgen weer een nieuwe dag!!! Ga jezelf niet straffen, maar gewoon vol blijven houden.

Liefs!

January 19, 2009 om 04:46
Hey,

Daar heb je helemaal gelijk in! Ik houd het ook altijd in van niet straffen of zo, maar gewoon door. Maar doordeweeks houdt ik meestal de hele week een balansweek ;).

Super goed dat je al zoveel eraf hebt! Ga zo door! En zeker goede manieren om je te belonen. Veel mensen belonen zichzelf met snoep of zoiets en dat is natuurlijk niet echt goed. Want dan link je snoep met goede dingen. Terwijl je nu dus een nieuw kapsel of nieuwe kleren met goed linkt. En dat van een nieuw kapsel vind ik wel een goede. Misschien dat ik mezelf daar ook een keer op trakteer als ik veel afgevallen ben.

Succes ermee

Groetjes Vicky
January 20, 2009 om 13:26
heey!
Wat goed om te lezen dat het zo goed gaat:D
Echt knap hoor!! ga zo door:cool05:

Bedankt voor je tip trouwens!
Wist niet dat optimel vanille vla had..
Zal eens gaan kijken:)

Succes deze week!!

Liefs An
January 26, 2009 om 14:31
Hey,

Dank je wel voor de reactie. Hopelijk ligt het idd aan het vocht vasthouden. Dus ik ga er maar meteen weer voor. De koekjes zijn nu toch weg, dus minder verleiding ;).

Jij ook succes deze week

Groetjes Vicky
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan