Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, January 19, 2009

Interruptedgirl woog op het moment van schrijven 56.30 kg (bmi: 20.19).

Update 20 januari:

Gisteren een superdag gehad. Heb minder gegeten dan normaal. Kwam ongeveer uit op 1600 kcal terwijl ik normaal op +/- 2000 kcal zit en ik heb niets ongezonds gegeten!
Had gisteren alleen geen tijd om te gaan sporten omdat ik moest gaan werken, vandaag moet ik ook werken maar ga daarvoor nog een uurtje schaatsen! Hoop ook dat ik het weer bij 1600 kcal kan houden en hopelijk val ik dan wel af. Wil echt weer in mijn streefgebiedje komen...

Morgen weeg ik me weer!

-------------------------------------------------------------------------

AANGEKOMEN!
Ik snap er helemaal niets van! :tl|:

Ik heb juist zo mijn best gedaan. Heb de hele week heel gezond gegeten en heb alleen op vrijdag, zaterdag en zondag een beetje gesnoept. En dan heb ik ook nog eens 3x gesport deze week...

Pff... werkt zo niet echt motiverend!

January 19, 2009 om 06:36
Hi meis,

Niet meteen in de stress hoor. Je lichaam is geen precisieinstrument, waar je links en rechts aan de knoppen draait met de verwachte uitkomst.
Heus het komt goed, zeker als je nu niet toegeeft aan de gedachte dat het toch niet uitmaakt wat je eet of doet. Rustig blijven en dezelfde leefstijl aanhouden. Je zult het zien.

Gewoon volhouden, de aanhouder wint.

liefs veronique
Onbekend
January 20, 2009 om 03:48
Heey hoi!

Balen zeg dat je bent aangekomen, na zo je best te hebben gedaan :( Maar gewoon doorzetten hoor!

Het weekend was best wel saai eigenlijk, echt alleen maar met mn paper bezig geweest, maar het is afgekomen gelukkig :D Ik stel ook altijd alles uit haha..

Gisteren had ik een gesprek bij bos incasso voor een stageplek. Ging best redelijk maar ik moet maandag de 26e terugkomen om een opdracht te maken. Ben dus nog steeds niet zeker van een stageplekje :S

Verder is bij mij alles goed! Nu even lekker een weekje vakantie en de hele week afgesproken met vriendinnen en alleen maar leuke dingen doen :)
Verder blijf ik steeds stabiel, wat ook wel erg fijn is en ik ben sinds gisteren gestopt met calorieen tellen, want dat deed ik nog steeds.. mn vriend vond dat het maar eens moest stoppen, ik hoef toch niet meer af te vallen en het werkt echt als een obsessie :P Ach je kent het vast wel dat soort dingen..
Merk wel dat ik nu makkelijker naar dingen graai.. maar komt vast wel goed, ben al redelijk gewend aan dit gezonde voedingspatroon; door de week lekker gezond en in t weekend wat lekkers :)

:xsoesx:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan