Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, January 19, 2009

Bubsie woog op het moment van schrijven 99.30 kg (bmi: 33.18).

:goedemiddag2:

Ben een poos weggeweest van de site, maar ben weer terug.
Inmiddels zijn we verhuisd en wonen we hier nu 2 weken. Waarvan we de eerste week nog bezig moesten met dingen die voor de verhuizing al klaar hadden moeten zijn. En de tweede week samen met mijn dochter de griep had en nu zijn we nog niet beter. We zijn wel een klein beetje opgeknapt al maar nog niet beter. M'n vriend had het vorige week erg druk op het werk en heeft ook niet veel in het huis kunnen doen. Dus er is nog een heleboel werk te doen. We moeten nog erg veel uitpakken, bijna alles staat nog op zolder. Alle kasten en meubels zijn nog leeg en er staan nog allemaal dingen van de keuken nog op zolder. Nog lang niet op regel dus.

Verder blijf ik bij mijn plan om te zorgen dat ik mijn leven qua alles weer op regel krijg en ga niet super actief bezig zijn met afvallen. Er zijn nu even belangrijkere dingen. Ik red het gewoon niet op om overal mijn enegie in te stoppen, ik moet keuze's maken. Ik ben inmiddels weer een stapje verder met bepaalde dingen, maar er moet nog heel wat gebeuren voordat mijn leven weer een beetje "rustiger" wordt.
Ik zal deze week even rond kijken bij mijn buddies om te kijken hoe het met jullie gaat..... :)

Veel succes allemaal!!

:groetjesbuddies5:

January 20, 2009 om 04:08
Hee hee,
Wat leuk dat je er weer bent! En TOP dat je nu weer onder de 100 bent, het kwam gewoon omdat je een beetje een rottijd had. Kan gebeuren! Verhuizen is ook altijd een hele klus, vreet energie en tijd. Nu ben je in ieder geval verkast, en is de tijdsdruk er een beetje af. Dozen uitpakken kan altijd nog, ik het ook nog 1 doos staan :$. Terwijl ik al sinds half november samenwoon :D. Wat overigens wel heel leuk is.

Keuzes maken vind ik altijd het moeilijkste van alles. Als je eenmaal beslist hebt dan komt de rest vanzelf. Doe waar je je het beste bij voelt!

Heel veel groetjes,
S.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan