Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, January 19, 2009

Antonia2b woog op het moment van schrijven 115.00 kg (bmi: 36.30).

we zijn afgelopen zondag helemaal naar het zuiden van Limburg geweest. Een vriend was 50 geworden en vierde dat met vrienden in een echt kasteel... erg mooie locatie, hele vriendelijke bediening ( wat handig is als je twee kleine spring-in-het-veldjes bij je hebt), het was supergezellig.... een geweldig mooi lopend buffet...hmm... waar het water van in je mond loopt ( oh, vandaar dus lopend buffet).... handig,...hoefde ik niet zo veel glazen water te drinken..... ik heb van alles opgeschept...:gheghe:..... voor m`n kinderen, die hebben van alles wat geproeft..... en ik heb, nog net niet kwijlend, toegekeken!!! Zelf heb ik alleen water op, en wat blote schijven tomaat, die volgens mij bij de garnering hoorden!! dus vanmorgen met een gerust hart op die weegschaal, met de verwachting dat er wel een kilo ofzo af is.........:fatzo:......
TWEE kilo MEER als voor het weekend:ergboos:
en nu weet ik het dus zeker.....:teleurstellingalom:......
van alleen maar kijken :whaa:naar eten: KOM JE WEL AAAAAAAN!!!!:ergboos:...... SNOTVERDULLEME.... en spijt dat ik heb, dat ik NIET :-|van alles geproeft heb...:dom:...spijt,spijt,spijt..:doos::snik::=:oeps:
.................

................
.....:evendenken: hmm, ik ongeveer nu weer :ongi2: moet worden ( weet iemand waarom deze smily zoo blij kijkt??)..... ja daar kan ik de schuld ook nog aan geven..... dat is tenslotte altijd overal schuld aan..... onredelijkheid.....trek in chocolade.....kort lontje....vermoeidheid/luiheid.....ongeduld......kortom alles, waar ikzelf niet verantwoordelijk voor wil zijn...:zucht:
ik heb besloten om op de weegschaal te gaan staan springen:emielopdeweegschaal:,
tot ik weer blij ben!:Imgood: dat is nog eens een goed doel!

:veelsucces: allemaal,
:afrika03:
liefs en groetjes,Antonia


January 19, 2009 om 14:55
Hoi Antonia,
Echt balen voor je dat je aangekomen bent terwijl je jezelf zo beheerst hebt. Maar hou vol. Ik heb van wel meer mensen gehoord dat ze schommelen in gewicht. Kijk je wel eens op de Cambridge site op het forum? Daar kan je ook veel lief en leed van de Cambridgers lezen. Je bent al lekker veel kilo's kwijt. Enne niet te hard springen hoor, dan kan je een nieuwe weegschaal gaan kopen. Je kan je geld beter bewaren voor al die nieuwe kleren die je straks nodig hebt.:bloem2:

Groetjes Angelique
Onbekend
January 19, 2009 om 15:32
Haaiiiii Antonia, helaas heb ik nog niet eerder op je reactie kunnen reageren,:vergeefme:: was echt heel druk de afgelopen dagen. Morgen nog een late en dan komt er weer rust in de tent hier.
Wil je even laten weten dat ik het een heel gezellig berichtje vond die je stuurde......:grinnik:
Misschien ga ik je eettip morgenavond wel opvolgen, want het valt niet mee hoor, die hartige trek blijft....maar ik heb de afgelopen dagen ook al gezondigd,:dom: heb aan de :chips:en de patat gezeten.:luktniet::luktniet:
Dan ben ik ook gelijk een klein beetje:owow:wanneer ik jouw blog lees, dat je zooooooo je best hebt gedaan tijdens dat etentje. Netjes voor je kids alles opgeschept en jezelf alles ontzegt en dan nog aangekomen ook. :supercry:Heb met je te doen hoor,:aaioverbol: hoop voor jou dat je de moed nu niet laat zakken en gewoon op dezelfde voet verder gaat, want je ging als een trein.:gazodoor2:*9*:gazodoor:
Ook was ik benieuwd of je er al uit was waar je je zelf mee gaat belonen????
Zelf ben ik ook niet zo hoor, maar was het eigenlijk ook wel van plan, kom nooit bij de schoonheidsspecialiste en het lijkt mij heerlijk:bigsmile:
Helaas, ben ik nog lang niet zover en baal best van mijzelf:-|:fatzo:
:schopondermijnkont:
Wat mijn werk betreft, ook leuk die reactie van je, nee het valt af en toe niet mee om altijd bezig te zijn met andermans ellende. Mijn vriendin is ook verpleegkundige en samen balen we wel eens en zeggen dan tegen elkaar dat we een bloemenkraam gaan beginnen, heerlijk oppervlakkig en tegen de mensen zeggen van: "schuin afsnijden hoor"daaaagggg. Heerlijk af en toe.
Dat zijn dan van die periodes he?:lacheuh:
Je hebt helemaal gelijk van die kleding, lekker wachten en dan kan je je helemaal te buiten gaan:bigsmile::bigsmile:
Wil je bij deze een goede week toewensen, hou vol hoor, denk aan die foto's over een poosje, hele boeken vol van jou en je kids!!!!!:genieten:
:groetjesbuddies5:
:thinkpositivealways: groetjesssssssssssssssssssssssss:okidoki:
January 20, 2009 om 17:03
Misschien ten overvloedde maar heel herkenbaar Antonia. In de afgelopen maanden ben ik meer afgevallen in de weken dat ik "teveel" at dan in de weken dat ik zelf wat strikter was in wat ik at.
Mijn trainer/coach die helpt met mijn hardloopschema's heeft ook al meerdere keren gemeld dat ik mijn lichaam moet blijven uitdagen. Niet alleen door 3x per week hard te lopen want ook daar went het lichaam aan, zeker als het 3x dezelfde afstand in hetzelfde tempo is. Variatie, in eten en in sport.
Het helpt mij erg goed om deze gedachte vast te houden. Ik ontzeg mijzelf niet de lekkere dingen maar overdenk wel elk extraatje. Als ik deze vervolgens besluit te nuttigen leg ik mijzelf wel extra beweging op zoals 1-2 kilometer meer hard te lopen of met een hogere hartslag.

kortom de moraal van dit verhaal voor je is. Ronduit K.....dat je met zoveel discipline en ontzeggingen van afgelopen weekend gestraft wordt maar bewaar je kalmte, eet een extra boterham en je zult zien dat je snel die extra kilo's + wat meer kwijt zult raken,,

succes,
Pippi:me:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan