Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, January 19, 2009

Nienneke woog op het moment van schrijven 93.50 kg (bmi: 35.63).

Dagboek geopend

January 22, 2009 om 08:05
Dag Nientje!

:welkom:

Met die darmziekte zal het zeker niet gemakkelijk zijn. Veel 'gezonde' dingen moet je dan al sowieso laten. Ben je al eens bij een dietist geweest want het lijkt me niet makkelijk dit op eigen houtje te doen. Op het forum is een paar weken geleden iemand geweest met een gelijkaardig probleem. Topictitel was dieet bovenop een dieet of zoiets. Ik zal dadelijk eens kijken of ik die terug vind.

:veelsucces:

:nutiputi:
January 24, 2009 om 18:53
Neen ben nog niet bij een dietist geweest.Vrees dat die ook niet veel kan helpen. Moet geen speciaal dieet volgen voor mijn darmen. Enkel tijdens een opstoot mag ik geen rauwe groenten en fruit.
Heb alleen ondervonden dat ik een opstoot uitlok door een teveel aan vezels , fruit en groenten en dat ik daar nu toch een beetje mee moet oppassen.Maar moest het mij nu echt weeral niet lukken of ik doe een opstoot zal ik dat toch wel eens moeten overwegen.
Maar ik ga in ieder geval die topic eens opzoeken.
Nientje
January 25, 2009 om 03:57
Dag nientje,

Bij mij staat die honderd dus op de weegschaal, he! En daar gaan we nu samen eens iets aan doen,se. Moeilijk gaat ook he! Heb jij nu ook een communicantje? Ik dus ook en dat is momenteel mijn grootste motivatie.:goteam:
January 28, 2009 om 17:37
Hey lucky
Neen lucky dit jaar geen communikantje hier in huis. Ons Indra heeft verleden jaar haar communie gedaan. Maar dat is voor jou natuurlijk een extra motivatie om er helemaal voor te gaan he. Had het mij verleden jaar ook voorgenomen maar dat is mij dus niet gelukt. Een jaartje geleden zijn ons Indra haar darmproblemen begonnen en het heeft een tijdje geduurd eer we zekerheid hadden dat ze hetzelfde had als ik. Heb het toen heel moeilijk gehad want je denkt natuurlijk aan het ergste en op zo'n momenten is eten mijn grootste troost.Ben verleden jaar alleen al ongeveer 15 kg verdikt.Dus hier ook nog een lange weg te gaan maar merk wel dat de motivatie goed zit dit keer.
Mijn petekindje doet wel in mei zijn communie en onze Sam volgend jaar hoop tegen dan toch wel een aantal maatjes minder te hebben.
Groetjes en volhouden he.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan