Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, January 19, 2009

Sara1968 woog op het moment van schrijven 100.00 kg (bmi: 33.03).

Vandaag niet zo'n goede dag, Ik had twee zakjes mee naar mijn werk en bijna geen tijd om de meegebrachte rauwkost op te eten. Wel een bakje soep warm gemaakt. Maar dat was niet genoeg tot aan het laatste zakje, mijn maag trok zich samen en doet nu nog een beetje pijn. Morgen dus anders plannen wat ik tussendoor aan groenten eet en hoe laat het tussen de clienten door kan. Ik kan nu eenmaal niet als ik met een client in gesprek ben en bak salade op gaan zitten eten.
Nu denk ik steeds: als ik nou maar niet door deze actie mijn verbranding trager heb gemaakt of mijn spieren opgegeten heb. Erg is dit, ik weet de gevolgen niet maar het voelt niet goed, vooral omdat mijn maag nu ruim na het eten nog zeer doet.

Onbekend
January 19, 2009 om 15:33
Hoi Sara

Ja, het is wel je draai vinden he, met dit dieet. Ik heb vannacht een paar uur wakker gelegen van de honger!:ikwilnueten:...pffff....Toen een glaasje Cola light genomen; ik dacht dan neem ik mijn lichaam effe in de maling met dat zoete...lichaam denkt vast dat er koolhydraatjes binnenkomen. Ik ben toen wel weer in slaap gevallen.
Ik zou niet bang zijn voor spieren opeten of stofwisseling vertragen. De eiwitten houden de boel wel aan de gang. Bovendien ben je actief geweest: je hebt de hele dag gewerkt.
Groetjes voetje79
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan