Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, January 19, 2009

Rudebox1 woog op het moment van schrijven 89.70 kg (bmi: 32.95).

:hallobuddys:

Hier weer even een klein stukje in mijn dagboekje.
Ik was vanochtend bij mijn zus en daar weeg ik mijn eigen dus nou ik wist niet wat ik zag.. jaja wat inspanning wordt toch beloont!! :onderde90kilo:
:fluiten: :whoepie:. Voelt toch lekker hoor die 9 ervoor weer weg.We waren vandaag op inkoop voor de kleding winkel en ik heb mijn eigen toch er goed aan weten te houden. tja het is toch best moeilijk als je daar komt en je kan van allerlei lekker eten en drinken pakken en dan toch netjes overal nee tegen weten te zeggen terwijl ze onder je neus al dat lekkers aan het opeten zijn. maar ik had gelukkig mijn boterhammetjes al op en dat scheelt een berg. dus ik was wel trots op mijn eigen om gewoon nee dank je te zeggen. maar het is me gelukt. nou lieve buddies tot de volgende keer maar weer en alvast :welterusten2: voor strakjes. :groetjes: Rude

January 20, 2009 om 14:34
:hoera!::klapklap::yeah::knapgedaan::yougogirl::yeah::klapklap::hoera!:
Liefs Janis
January 23, 2009 om 08:17
O Rude wat ga je goed! Ik ben zó trots op je!!!! Echt petje af meid zoals je doorzet. Het is wel ongezellig vaak om nee te moeten zeggen, maar het geeft zo´n kik als je weer onder een bepaald ´tiental´ bent!
Ik ben wat slapper geweest de afgelopen periode. Zat duidelijk niet goed in mijn vel, maar heb me zoals je hebt gelezen weer onder controle en wil gewoon die laatste kilo´s eraf krijgen. Voor ik hier was begonnen was ik er al 10 kwijt. Nu dus bijna weer 2kg eraf en nog zo´n 8 te gaan.
Met elkaar kunnen we het!
Nogmaals Rude: ik vind het super dat je al ruim 5 kg kwijt bent. Je mag echt trots zijn op jezelf :braaf:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan