Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, January 25, 2009

Linnes woog op het moment van schrijven 89.40 kg (bmi: 29.19).

Whiiee ik durf niet op de schaal te gaan staan, ik was gister al aangekomen en nu heb ik gister toch een paar snoepjes genomen in de winkel. Argh ik vind het zo dom van mezelf :spank:
Een goede reden om het vandaag weer op te pakken, het snoep wat ik mee had genomen uit de winkel, geef ik aan m'n zoon, die weet er wel weg mee, en die is niet te zwaar.
Lieve buddies we gaan ervoor!
:linnes:

January 25, 2009 om 16:10
Ha Linda,

Ach, een paar snoepjes... moet kunnen. Gewoon morgen weer met frisse moed verder.
Komt goed!

Bedankt voor je reactie trouwens. De grijze roodstaart is een lieverd. Niet van mij zelf (ik heb er te weinig tijd voor) maar van een vriend die een hele grote voliere heeft met meerdere papegaaien.
January 26, 2009 om 07:12
Ik sluit mij helemaal aan bij Buenovista! Een paar snoepjes is niet erg, de rest aan je zoon geven was een goede beslissing! ;) Haal anders een paar van die peperdure endulge chocoladerepen van Atkins bij de Albert Heijn. Dat heb ik in huis om vreetbuien (die ik in het verleden erg heb gehad) te voorkomen. Je MAG gewoon wat lekkers en één keer per week haal ik van die chocomousse van Danone met 0% vet. Ook duur, maar wel lekker. Sindsdien gaat het bij mij prima! Misschien werkt het ook voor jou! Zo mijn pauze is afgelopen, ik ga weer verder met mijn werk. Tot gauw en ik wens je een hele fijne, rustige en vooral magere week toe! Liefs :latinsista:
January 26, 2009 om 13:56
En ... ik wilde je even zeggen dat ik heel blij met jou ben als buddie! Je bent een goed voorbeeld en kunt mij laten relativeren als het even minder gaat. Dank je wel daarvoor! liefs :latinsista:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan