Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, January 25, 2009

Missblondie65 woog op het moment van schrijven 69.40 kg (bmi: 24.59).

Het resultaat van 3 weken Prodimed is 6,20 kg eraf
:onderde70kilo: :whoepie: ik ben heel tevreden hiermee, ondanks dat er de afgelopen week maar 0,8 kg af is gegaan.
Gisteravond zelfs 2 rode wijntjes gedronken:shy: is eigenlijk niet toegestaan, maar ik wil mezelf toch niet alle pleziertjes onthouden, anders is het niet vol te houden voor mij, dat weet ik nu al.
Inmiddels heb ik al heel wat recepten verzameld her en der, waarvan ik er al een aantal geprobeerd heb en erg lekker zijn. Met een beetje fantasie kun je inderdaad heerlijke dingen maken.
Vol goede moed ga ik de 4e week weer in:bigsmile:

Onbekend
January 25, 2009 om 16:50
Ha Ria!

Goed hoor. We gaan een beetje gelijk op; ook ik ben 6.2 kg afgevallen en al enige tijd onder de 70 kg. Het gaat bij ons denk ik iets langzamer met het gewichtsverlies dan bij de wat forsere vrouwen.
Ik vind 0,8 kg heel netjes hoor. Ik ga ook nog goed, maar houd er wel rekening mee dat langzamer zal gaan.
Succes volgende week!:yougogirl:
Voetje79
January 26, 2009 om 10:50
:thanx: voetje79,

Ja leuk om te zien dat we aardig gelijk opgaan. Ik denk dat het inderdaad ook wel meespeelt als je veel overgewicht hebt, dat de kilo's er dan in het begin ook heel snel afgaan. Het scheelt dat dit dieet goed vol te houden is en dan dan is het ook niet zo heel erg dat het wat langzamer gaat. Mijn streven is eigenlijk om op mijn verjaardag 18 maart op 63 kg te zitten, maar weet niet of dat gaat lukken hoor.
Ik ben in ieder geval heel blij met dit forum, vooral het uitwisselen van gedachten, ervaringen en recepten is erg prettig en je pept elkaar weer op als het wat minder gaat.

Jij ook heel veel :succes: deze week!:gazodoor2:
:groetjes: Ria
January 27, 2009 om 03:40
Hoi Ria,

Mooi, die mijlpaal van 70 kilo. Op naar de volgende.
Ik weet niet of het echt wel zo werkt, dat je harder afvalt als er meer af moet. Het is wel zo, dat als je meer weegt, je lichaam in rust al iets meer kcal nodig heeft, maar of dat zoveel is om het verschil te maken? Misschien zit het meer in het gegeven dat mensen die zo zwaar geworden zijn altijd toch meer gegeten en gesnoept hebben of niet aan beweging hebben gedaan (bij mij was dat laatste de hoofdoorzaak).
Maar goed, jij bent er bijna. in welke fase zit je dan nu?

Groetjes,

Jennie
Onbekend
January 29, 2009 om 15:45
Ha Ria,
dank voor je berichtje.
Ik zat gisteren ook nog te denken ..zal ik dan nog een weekje in fase 2 blijven. Maar de zakjesjuf zei; nee,nee,gewoon naar 3!
Het was gek joh, vanochtend met een vers boterhammetje met ham voor mijn neus... en een beker magere melk en een mineola...ik heb er echt naar zitten kijken voordat ik de eerste hap nam.
Ja, dat is fase 3... lekker, maar ik ben ook een echte broodeter!

:huppelen:
groetjes, voetje79
Onbekend
January 29, 2009 om 16:59
Ha Ria,

ik merk het heel goed aan mijn kleren. Ik heb vorige week twee nieuwe broeken gekocht...normaal mt 40, maar die waren echt te groot, dus mt 38 gekocht...ha,ha...dat is jaren en jaren geleden! Blouses en truien en shirst zat ik soms op 44 !(tja....cup D), maar dat is nu ook zeker een maat kleiner...maar ik heb nog niets gekocht.
Ik wacht nog even...he,he,he..
ik gebruik 3 zakjes nu: 1x tussendoor 's morgens....dan 1x lunch (omelet/soep) en dan nog een 1x tussendoortje 's middags, mag ook een reep zijn. Vanwege mijn man's werken eten we pas rond 20.00 uur.
Ik was de reep vanmiddag gewoon vergeten en heb hem vanavond opgegeten.
Het ontbijt voelde echt aan als ''veel'' hoor!
doei, voetje79
:doei:
January 30, 2009 om 01:27
Hoi Ria,

Ik zit op 4 zakjes. En vanmorgen weer 3 ons minder. Het lijkt dus echt te helpen, want ik ben gisteren ook niet zo intensief bezig geweest met bewegen. Een klein beetje huishouden en 35 minuten op de crosstrainer.
Maar je ziet, je komt wel weer op gang. Dus de moed niet verliezen hoor!

Groetjes,

Jennie
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan