Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, January 25, 2009

Engel12 woog op het moment van schrijven 104.00 kg (bmi: 36.85).

hoi lieve buddies.:hug:

ben vandaag niet zo aanspreekbaar hihihi:fluiten:.
heb namenlijk een zwaare nacht gehad:bigsmile:.
ben iets te vroeg in bed gekomen vanmorgen,de vogels zongen hun zang alweer en voelde me hierdoor een beetje een vroege vogel:coco2:,hahahah.maar twas gezellie,twas super gezellie,en kan niet wachten dat we met ons groepje kameraatjes op vakantie zullen gaan naar italie:caravan:,met de vouwvak:vrienden:.heb er nu al zin in,dat word een heele week lachen gieren en brullen:muwhahahaha:,maar het kan bij ons ook zonder alcohol,en ben daar super trots op.
zo nu even weer relaxen,wand de aankomende week word een zwaare week,dan gaat het weer up tempo in de sportschool:loopband2:.

liefs :engel12:

January 25, 2009 om 09:39
niet zo aanspreekbaar vandaag>>??? hellupppp ik ben al wegggggg ;-)

groetjes
dintie
January 25, 2009 om 12:29
Hey fanatiekeling!
Goed gesport vandaag? Lekker bezig.
Vandaag is hier de sportschool dicht. Gisteren 2 lessen achter elkaar gedaan. Eerst bodyshake (cardio) daarna nog een uur bodypump (kracht). Was erg leuk. Inmiddels raak ik steeds meer aan de praat met mede sportsters.
Geeft voor mij ook zo`n herkenning al die verhalen. Wat zijn we toch rare vrouwen bij elkaar. Eerst komen we aan en balen, en als we er wat aan doen, moet het wel vandaag al reseltaat hebben haha. Gelukkig gaat het nu goed met ons!!
Nog een kilo of 11/12 en dan ben ik op mijn eerste streef ooit! Ben benieuwd of mijn bovenbenen mijn tevredenheid dan kunnen wegdragen...

fijne avond nog!
:itsme1:
January 25, 2009 om 12:32
ach k zie ineens dat ik je dagboekje verkeerd had gelezen.....hihi....dacht dat je vroeg was opgestaan...maar lees nu dat je er toen pas inging...nou ja morgen weer een dag toch????
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan