Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, January 25, 2009

Mamabelle woog op het moment van schrijven 100.90 kg (bmi: 35.75).

:zucht2: het gaat niet goed.....

Jullie hadden waarschijnlijk al wel door dat ik niet meer zo vaak op de site ben te vinden. Ik zal het eerlijk toegeven.... Dat komt omdat ik een slappeling ben!!!

Ik heb er enorm de balen van dat ik na 4 maanden nog nagenoeg niets van mijn bandje merk. De motivatie is dan ook erg ver te zoeken op dit moment. Daar komt nog eens bij dat ik het superdruk heb. Naast mijn baan, gezin en huishouden ben ik ook maar weer aan een avondstudie begonnen. :studeren:(Tja, als je ambitie hebt zul je ook moeten investeren.)

Als altijd ben ik in periodes dat ik me niet kan motiveren geneigd om een excuus te gaan zoeken om niet te hoeven bewegen en ongezond te eten. Ook deze keer betrap ik me daar weer op, te druk om gezond te koken, te slecht weer om naar buiten te gaan voor wat beweging... Natuurlijk onzin want als ik wel gemotiveerd ben houdt dat me allemaal niet tegen.

Vandaag zag ik in mijn mailbox een berichtje van Yo (mijn nieuwe buddie)en dat heeft me er toch toe aangezet om me niet langer te verstoppen. Je hebt gelijk Yo, het is een gevecht! En het bandje is alleen maar een hulpmiddel in de strijd tegen de kilo's.

Vanaf morgen, NEE VANAF NU, ga ik er weer tegenaan. :schopondermijnkont:

Wordt vervolgd....

January 27, 2009 om 03:05
heeey meis

wat een goed berichtje in je dagboekje.
doordat het een strijd blijft ben je het ook wel eens moe idd.
hoop dat jij mij op dat moment ook even wakker schud hahahaha!
nu gaat het nog lekker, maar ja ben ook pas 3 weken verder.
heb gister trouwens wel je tip van een bescuitje opgevolgd en ik moet zeggen dat dat heel erg goed ging en me ook heeeeeeeeeeel erg goed smaakte hahahaha.
nou moet nog 2 weekjes vol houden en dan mag ik terug naar de chirurg en lekker weer vast voedsel eten.
is ook een stuk makkelijker!

zet hem op meis!!

liefs :yo:
Onbekend
January 27, 2009 om 08:11
:goteam: O.k. vanaf heden gaan we er weer tegen aan. We moeten Geer ook nog even aansporen, denk ik. Jij kan zowiezo vrijdag en zondag wandelen, geen excuus meer dus. Misschien ook nog een keer tussen de middag een half uurtje ?! Natuurlijk ga ik zelf tegenwoordig altijd woensdag een rondje, behalve dan als het echt de hele dag regent. En ik ga zowiezo altijd nog wel twee keer of de vrijdag, zaterdag of zondag. Nu het weer langer licht blijft, kan het straks misschien weer lekker 's avonds na het eten. We moeten gewoon afspreken dat we minimaal 3x per week een half uur lopen hoor! Enne.... dat bandje is natuurlijk niet het enige dat telt he? Je moet natuurlijk wel, als je iets eet, voor de gezonde dingen gaan he! Snoep en snacks dragen niets bij dan alleen maar loze calorieen. Fruit is een heel goed tussendoortje ! En het is gewoon lekker.
de magische grens zit voor jou nu toch (weer) heel dichtbij !
Dus :veelsucces: groetjes trotse(o)ma
January 28, 2009 om 13:59
Hee meid,

Nou meid, ik verstop me ook wel eens hoor, en ik ben vandaag gestopt met roken :wistjedat: :!::!::nietroken:
Ik hoop dat ik het volhoud, maar ik ga ervoor. Dus het streven van mijn dietiste is om gelijk te blijven voorlopig.
Ik hoop dat het jou ook lukt om weer verantwoord te gaan eten en bewegen. Zet m op !!

:03veelsucces:

:doei:
February 2, 2009 om 16:18
Kop op hoor! Noem jezelf geen slappeling.

Ik weet precies wat je bedoelt, maar zoals één van mijn buddies in zo'n situatie opmerkte: je komt hier terug, dus dat betekent dat het niet echt uit de hand kan lopen.

Zet de ene voet voor de andere, het wordt weer lente, dan weeg je onder de 100 kilo en dan ziet alles er heel anders uit ;)

Succes! (en ik heb het ook tegen mezelf haha)
:collina:
February 2, 2009 om 16:21
Wat goed van je dat jij er weer tegen aan gaat. Wij kennen het gevoel hier denk ik allemaal. Heel frustrerend als je wel wilt maar het lukt niet. Toch ben je al mooi 12 zakken zout kwijt moet je maar denken. Komt helemaal goed, ik weet het zeker!!!
:veelsucces:
groetjes Wiebke
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan