Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, January 25, 2009

SuzyQ woog op het moment van schrijven 86.50 kg (bmi: 30.65).

één kilootje eraf! hè,hè...:doelvoorogen::jippiehetwerkt:

Onbekend
March 28, 2009 om 08:38
Hallo Suzy Q,

Ik zie aan je grafiekje dat je in staat bent in korte tijd veel af te vallen. Dat het daarna weer mis gaat lijkt op het bekende jojo effect waar we allemaal wel eens last van hebben. Niettemin lijk je makkelijk af te vallen. Hoe doe jij dat? Alleen calorietjes tellen of heb je een "geheim"?

Hoor het graag een keer.

groet, Voddetje
Onbekend
April 20, 2009 om 18:28
Hi Suzy Q,

Dank voor je uitgebreide reactie. Dat is wel een crashdieet waar je jezelf op hebt gezet he? Ik denk niet dat ik zoiets langer dan twee dagen zou kunnen volhouden. Het idee erachter, simpel calorieen tellen, is echter wel goed natuurlijk.
Wat ik wel eng vindt is dat je tegenwoordig allerlei verhalen hoort over het feit dat lightproducten, weliswaar minder calorieen hebben, maar verder heel slecht voor de gezondheid zijn. Al die vet- en suikervervangers zouden op den duur kankerverwekkend zijn. Gezond kan het in elk geval niet zijn om lange tijd achter elkaar zo kunstmatig te eten.
Om die reden ben ik al overgestapt van lightmargarine op de ouderwetse roomboter. Dat kan ik wel doen omdat ik daar heel erg weinig van gebruik, alleen een klein beetje op brood. Verder doe ik alles met olijfolie.
Het wordt tijd dat het weer zomer wordt, dan kan ik het aan om elke dag alleen 'n salade te eten. Nu snak ik iedere avond nog naar iets warms.

Conclusie: ik denk niet dat ik jouw methode overneem maar probeer door nog meer groente en fruit te eten en minder vlees/kaas en wijn maar wat omvang kwijt zie te raken. Dat is namelijk mijn makke, elke avond een glaasje wijn en in 't weekend een lekker toastje met kaas etc.
In elk geval wel bedankt voor je reactie!

groet,
Voddetje
May 14, 2009 om 08:00
Hoi Suzy Q,

Je smilie is klaar. Ik heb zo goed mogelijk al je wensen er in verwerkt.

:suzyq:

Veel plezier met je smilie!

:groetjes2::lindsay:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan