Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, January 25, 2009

Hwp woog op het moment van schrijven 122.30 kg (bmi: 36.92).

Hallo allemaal!

Nou, 3 weken afvallen zitten erop, met als resultaat: 7.7 kilo! Netjes dacht ik zo :jippie:

En we gaan heerlijk door! Ik vind het echt lekker om af te vallen. Gezond te eten en af en toe heel bewust te kiezen voor een lekker iets.
Bijv. in de weekenden neem ik gewoon wat chips (ja, ik weeg het af.. 25 gram!) en ik voel me er prima bij. Zeker omdat ik er bewust voor kies. Ik laat het niet gebeuren dat ik begin te snaaien.

Ik heb zoiets van: als je het écht wil (dus afvallen), dan lukt het je ook. En dat voel ik heel sterk nu. Soms kan je lichaam raar doen (hormonen, darmen die niet goed werken door de weinig vetten die je binnen krijgt, of zelfs spieraanmaak!), maar als je mentaal wil, dan lukt het je. En als je dan eens een vreetbui hebt, dan vond je dat op dat moment 'belangrijker' (ook al is dat misschien onbewust). Maar dan moet je er ook geen spijt van hebben! Als je er maar van geniet, dat is voor mij heel belangrijk. En dan gewoon weer de draad oppakken en zeker niet twijfelen over je kunnen. Ieder mens kan het, maar het gaat om het willen, je prioriteiten, etc.
En zo probeer ik er echt bezig mee te zijn. WIL ik een keer niet streng zijn voor mezelf, nou dan kies ik daar voor en voel ik me daar niet schuldig over. En op die manier er bewust mee bezig te zijn, voelt voor mij het beste. En dat is voor iedereen anders natuurlijk :D

Gister bij een vriendin geweest. Super gezellig. Ik kom binnen.. wat zie ik staan, taart voor bij de koffie! haha Nou, wat een test.
Eerst dacht ik: nee, ik neem het niet. En toen dacht ik.. nou vooruit, een stukje appeltaart, daar ga ik niet ineens van groeien.
Dus ik nam het. Alleen het stond zo voor me.. nog geen hap van gehad en ik zeg: 'Ik kan het niet.' Dus ze heeft het weggezet voor me en ik heb een hapje van haar taart gehad voor de smaak! Nou, prima vond ik het. Ik hoefde niet eens meer. En ik had er ook niet eens trek in. Was een apart gevoel. Alsof ik dat soort dingen at, puur om het te eten. En daar ben ik echt mee gestopt!
Wel 3 martini's gedronken haha dus toch nog genooeeg kcal. tot me genomen, maar ach vanochtend was ik een halve kilo lichter, het kon dus wel!

Ben benieuwd hoe het volgende week zal zijn.. het resultaat dus. Het gaat nu wel ietsje langzamer en daar ben ik heel blij mee! Dus ik ga lekker door.
Morgen ga ik 17 km heen en 17 km terugfietsen. Ik heb er zin in!

Hopelijk gaat het bij jullie allemaal ook goed!

Liefs, Hannah

January 26, 2009 om 07:13
Hoi hoi,

WAT BEN JE GOED BEZIG!!!! Echt super hoor. Volhouden he!

Bedankt nog voor je lieve berichtje. Het heeft geholpen hoor, want ik ben weer onder de 95! En ik ben nog niet eens 'echt' :ongi2:, dus apart dat ik nu weer vocht kwijt ben. Misschien ben ik zelfs afgevallen in 'vet' terwijl het vocht er nog in zat, dus ben ik na de :ongi2: wel afgevallen... maar dat zijn toekomstdromen.

Heel erg knap trouwens dat je met een proefje appeltaart genoegen kan nemen en zelfs niet meer hoeft te hebben. Het is wel goed dat je jezelf het wel gunt, want het heeft echt geen blijvend resultaat als je jezelf alles ontzegt.

Heel veel succes deze week!!!

Dikke knuf,

Liesle
January 26, 2009 om 15:19
hej hej,
je gaat de goede kant op en je doet het lekker "your way". PRIMA TOCH!!!
Ik zou zeggen:
:gazodoor2:
groetjes Wiebke
January 29, 2009 om 08:57
jeetje je gaat als een speer!
Wat is je geheim ;):misslovely86:
February 2, 2009 om 04:10
Ja wat ben je super goed bezig !!

Ik herken dat gevoel! je voelt je gezonder en beter! dan ben je ook meer gemoriveerd om de slechte dingen te late liggen!


hoe is het fietsen je afgegaan???

Veel suc6!!

:vuegje:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan