Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, January 25, 2009

Tromke woog op het moment van schrijven 77.80 kg (bmi: 26.61).

Hoihoi,

vandaag een redelijke dag gehad... Ben al stiekem wat begonnen. Morgen begin ik echt, en dan ga ik er voor! Dan heb ik ook de gezonde dingen in huis, en de chips gaat de container in (hoe zonde het ook is).

maar vandaag toch een kwarktaartpunt gehad, en 2 pannenkoeken. Voor de rest heel gezond met kippensoep, kipfilet, veel fruit, een goed ontbijt met speciale Ontbijtje Thee, wat je spijsvertering op gang brengt, een glas melk en een glas water. Dus toch een redelijke dag lijkt me zo. Oja, en overdag nog een kommetje vla...

Zondag heb ik gebombardeerd als 'weegdag'. Dit omdat ik Vrijdags en Zaterdags sport, en zondags alle afvalstoffen in het 'ochtendplasje' zitten. Het is misschien beter om door de week ook een keer te sporten, maar dit zijn dagen waarin ik me altijd verveel, en dus heb ik deze maar verkozen als sportdagen. Misschien dat ik elke woensdag even ga wandelen. Op maandag ga ik binnenkort weer drummen, dus dan hopelijk weer goed herstelt van al het sporten. Op dinsdag werk ik op een veehouderij, de 's ochtends. Als ik dan donderdags en de rest van de dagen me aan het huishouden houdt, dan komt dat helemaal goed. Eigenlijk dus 7 dagen in de week lekker in de weer, en dus gezond voor mij.

Vanochtend ook even gefietst, een half uur. Ik zou eerst een uur gaan, maar dit bleek toch iets te veel voor me, en ben maar weer rechtsomkeert gegaan. Het waaide nogal hard, dus het is weer helemaal goed gekomen denk ik met het extra harde werken tijdens het fietsen.

Nu behoorlijk spierpijn, maar het komt ook wel goed. Het is een teken dat mijn lichaam werkt. Ik gun het morgen een dagje rust, al heb ik morgen wel een drukke dag voor de boeg... Naar de woningstichting voor diverse zaken (jaja, lopend, uiteraard, dat maakt een mens fitter.. Heen en terug is zo'n 15 minuten bijelkaar, en als ik 's ochtends begin met het programma op tv van Nederland in Beweging, zit ik weer op mijn 'budget'). Verder het hele huis onder handen nemen.. Stofzuigen, vloer dweilen.. Je kent het wel.. En de afwas van het afgelopen weekend.

Dan nog even drummen, want ja, ik wil mijn polsen wel wat loshouden, wat eigenlijk altijd moet als je wilt drummen.. Had een tijd niet gedrumd, van de week voor het eerst weer thuis, en merkte gelijk spierpijn en kramp, maar kunst is dan om door te gaan, totdat ze los zijn..

Maar goed, ik houdt jullie op de hoogte..

ik ga zo lekker effe bankhangen, wat ik wel heb verdient vind ik zelf.

Groetjes, en straks lekker slapen,

Geertje

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan