Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, February 26, 2009

Plant woog op het moment van schrijven 64.00 kg (bmi: 21.63).

Nog een paar uurtjes werken en dan lekker weekend. Zit in de baas z'n tijd te computeren. Het is rustig op de afdeling. Dat is wel prettig na maandenlange drukte.
Sporten gaat minder. Te weinig tijd. Straks als ik een paar uur heb geslapen, ga ik weer m'n best doen. Volgende week gaat dat beter lukken.

February 27, 2009 om 14:37
:hoihoi: :p:lant
:n:ou daar kijk ik al weken naar uit een beetje meer zonneschijn :zon2: van mij mag de lente ook beginnen :-D kom op he :yeah: een beetje bezig blijven hoor, je kan het wel ff wat extra tijd in calculeren voor het sporten.
:h:et rennen gaat op dit moment redelijk mag niet klagen, heb alleen last van mijn rechter voet die knobbel een soort hamer teen zei de docter van de week????
:h:eb vooral last als ik mijn werkschoenen aan heb dus moet ik via de bedrijfarts om andere schoene vragen, zijn schoenen met zo'n verstevigde neus, met het hardlopen heb ik gelukkig weinig last :tl|: snap het niet.
:d:e weegschaal gaf vanmorgen weer eens wat minder aan :pfff: nu maar hopen dat ik het weekend een beetje goed door komt maandag weer weegdag :D
:veelsucces: ik wens je een heel fijn en slank weekend toe tot horens :baai:
:sonja58:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan